انتقام سخت را در موعد مناسب از صهیونیست‌ها خواهیم گرفت

انتقام سخت را در موعد مناسب از صهیونیست‌ها خواهیم گرفت

سردار سرلشکر پاسدار «حسین سلامی»، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز جمعه (۲۱ آذر ۱۳۹۹) با حضور در منزل شهید دکتر «محسن فخری‌زاده»، دانشمند هسته‌ای و دفاعی ایران اسلامی با خانواده شهید دیدار و گفت‌وگو کرد.

سرلشکر سلامی در این دیدار اظهار داشت: «جنایت تروریست‌های ددمنش، افتخار بزرگی را برای شهید دکتر فخری‌زاده خلق کرد و این دانشمند را همچون سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی که حین حیات، بارها انتقام خود را از آمریکایی‌ها گرفته بود مطرح کرد به گونه‌ای که دشمنان کینه شهید را از سال‌ها قبل در دل داشتند.» وی افزود: «فرزندان بزرگ این ملت که توسط شیطان بزرگ آمریکا و رژیم صهیونیستی به صورت مظلومانه ترور می‌شوند، افتخار بزرگی را برای ایران اسلامی به ارمغان می‌آورند.»

فرمانده کل سپاه خاطر نشان کرد: «شهید دکتر فخری‌زاده دانشمند متخصص و متعهدی بود که سال‌ها در گمنامی و مظلومیت به میهن اسلامی و مردم خود خدمت کرد، اما خداوند متعال این چهره درخشان و سرفراز را همچون خورشیدی درخشان به عالمیان معرفی کرد و نامش برای همیشه تاریخ در آسمان اقتدار و عزت ایران اسلامی ماندگار شد.» فرمانده کل سپاه تصریح کرد: «شهید دکتر فخری‌زاده به آرزوی دیرینۀ خود که همانا شهادت فی سبیل الله بود رسید و این در واقع بالاترین فوز عظیم است.» سرلشکر سلامی گفت: «ساخت شخصیت مصمم، با وقار، با اراده و با صلابت شهید دکتر فخری‌زاده نمونه بارزی از فرزندان ایران اسلامی است که دشمنان ایران اسلامی هیچ‌گاه تاب تحمل این چنین مردان مومن و متعهد و دانشمندی را ندارند، هرچند از دست دادن این شخصیت‌های بزرگ برای کشور دردناک است، اما این عزیزان سند مظلومیت این کشور و ملت عظیم الشان ایران هستند.»

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه چراغ راهی که شهیدان برافروخته‌اند هرگز فراموش نخواهد شد، تأکید کرد: «بی تردید، مسیر پر تلالو شهیدان به ویژه شهید فخری‌زاده پر فروغ‌تر از گذشته ادامه خواهد یافت.» سرلشکر سلامی در پایان با بیان اینکه رژیم اشغالگر صهیونیستی با این اقدامات ناجوانمردانه، خود را به سمت سقوط و سرنگونی نزدیکتر کرد و این خون‌های به ناحق ریخته شده هیمنه نظام سلطه را فرو خواهد ریخت، تصریح کرد: «رژیم صهیونیستی و اذنابش قطعاً تاوان این جنایت‌های ددمنشانه را می‌پردازند و ملت بزرگ ایران در موعد مناسب انتقام سخت خود را از آنان خواهد گرفت.»

سرلشکر سلامی، فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز پنج‌شنبه (۲۰ آذر ۱۳۹۹) برای بررسی وضعیت مناطق دچار آبگرفتگی در بندر امام خمینی خوزستان حاضر شد. وی در بازدید میدانی از مناطق آبگرفته با بیان اینکه بندر امام خمینی مشکلات اساسی و جدی و نیاز به رسیدگی دارد، گفت: «از مسئولان محلی و استانی می‌خواهم به طور ویژه برای حل مشکلات اساسی این شهر برنامه‌ریزی کنند.» سرلشکر ‌سلامی تصریح کرد: «سپاه نیز مثل همیشه کنار مردم است و برای کمک به مردم این شهر آمادگی کامل داریم. براساس طرح برنامه‌ریزی شده امروز در ۴ نقطه این شهر لوله‌گذاری صورت می‌گیرد تا در صورت بارش، آب به بیرون هدایت شود و شهر مجدداً دچار آبگرفتگی نشود.»

وی تصریح کرد: «سپاه برای حمایت و کمک به مردم آسیب‌دیده از آبگرفتگی نیز برنامه‌ریزی کرده است و برای تعمیر و تجهیز منازل آسیب‌دیده در خدمت مردم هستیم.» فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: «سپاه از طرفی پیگیری می‌کند که مسئولان کشوری برای کمک به مردم تحرک بیشتری پیدا کنند تا مردم دچار مشکل نشوند.» وی با اشاره به شکیبایی مردم و صبر آنان گفت: «ما شرمنده مردممان هستیم و تمام وجودمان را می‌دهیم تا مشکلات مردم حل شود و دیگر مشکلی هم برای مردم پیش نیاید.»

منبع خبر: پایگاه خبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

کلید واژه ها: سرلشکر سلامی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی