کمیسیون مشترک‌ ایران و عراق برای پیگیری پرونده ترور شهید سلیمانی تشکیل شد

۱۴ دی ۱۳۹۹ | ۰۸:۱۹ کد : ۲۳۵۷ اخبار راهبردی اخبار اصلی اخبار منطقه ای
کمیسیون مشترک‌ ایران و عراق برای پیگیری پرونده ترور شهید سلیمانی تشکیل شد

دکتر «محسن رضایی»، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام روز شنبه (۱۳ دی ۱۳۹۹) در جوار مزار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در جمع خبرنگاران در خصوص ویژگی‌های سردار سلیمانی بیان داشت: «یک نور الهی در قلب این شهید بزرگوار تلالو کرده بود و یک ندای ملکوتی را از درون خودش شنیده بود و به دنبال این ندای ملکوتی راه افتاد و بیتابی و لحظه شماری می‌کرد تا به این ندای ملکوتی برسد.» وی افزود: «سردار سلیمانی انسانی خستگی ناپذیر بود که شب و روز خود را وقف مردم و نظام کرد، از زمانی که فرمانده تیپ ۴۱ ثارالله در فتح المبین شد تا آخرین لحظاتی که ایشان را دیدم نور الهی در چهرۀ او وجود داشت و به دنبال این بود که یک لحظه آرام نباشد.»

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به اخلاص سردار دل‌ها اشاره کرد و گفت: «سردار سلیمانی واقعاً برای خدا کار می‌کرد و در بند درجه و پست و … نبود، او نشستن کنار یک محروم را برای خودش بهشت می‌دانست و حضور در جبهه‌های جنگ با داعش و دفع تروریست از زندگی مردم را جزو بهترین لحظات زندگی خود برمی‌شمرد.» دکتر رضایی با اشاره به اینکه سردار سلیمانی بسیار مبتکر، خلاق و با تدبیر بود که در هیچ بن‌بستی نمی‌ماند، افزود: «حاج قاسم در طول دوران دفاع مقدس، در منطقه جنوب شرق که فرماندهی قرارگاه شرق را بر عهده داشت، جانانه تلاش کرد.» وی ادامه داد: «در دفاع از حرم هم در شرایط سخت تروریسم داعشی که هیچ قدرتی حریف داعش نشد، حاج قاسم سلیمانی توانست آن‌ها را سرکوب کند.»

دکتر رضایی با اشاره به اینکه ملت بزرگ ایران یک قهرمان بزرگ را از دست داد، گفت: «خون ایشان تبدیل به بعثتی در جامعه ما شده است؛ امیدوارم جوانان این مرز و بوم سردار سلیمانی را به عنوان سرمشق و الگوی خود قرار دهند و ادامه دهندۀ راه شهدا باشیم.» دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ابراز داشت: «امیدوارم بتوانیم ایران اسلامی را به بلندترین قله‌های پیشرفت و تعالی برسانیم که این همان خواسته رهبر کبیر انقلاب (ره) و مقام معظم رهبری است.» وی در خصوص آخرین اقداماتی که در خصوص پایمال نشدن خون سردار سلیمانی انجام گرفته است، گفت: «یک کمیسیون مشترک بین ایران و عراق از حقوقدانان بین‌المللی شکل گرفته تا این موضوع را ادامه دهند، این موضوع کاملاً قابل پیگیری است به این دلیل که مستندات بسیار زیادی وجود دارد که نشان می‌دهد این اقدام یک ترور مورد قبول مجامع بین‌المللی است و قابل شکایت کردن است.»

دکتر رضایی افزود: «طی چند روز گذشته سفیر عراق را خواستیم و این مسأله را پیگیری کردیم، همچنین وزارت خارجه ایران نیز این موضوع را دنبال می‌کند و نباید از این موضوع بگذریم.» وی گفت: «انتقام اصلی از عین الاسد شروع شده و انتقام سخت مبارزه برای اخراج آمریکا از منطقه است که کشورهای منطقه برای همیشه از دست تروریست‌های دولتی نجات پیدا کنند اما از نظر حقوق بین‌الملل هم حتماً باید دولتمردان با جدیت بیشتر پیگیری کنند تا به نتیجه برسیم.»

منبع خبر: خبرگزاری تسنیم

کلید واژه ها: دکتر رضایی