شهید فخری‌زاده پرچم‌دار ایستادگی در برابر تهدیدات هسته‌ای بود

شهید فخری‌زاده پرچم‌دار ایستادگی در برابر تهدیدات هسته‌ای بود

مراسم بزرگداشت چهلمین روز شهادت دکتر «محسن فخری‌زاده»، دانشمند هسته‌ای و دفاعی کشورمان، روز سه‌شنبه (۱۶ دی ۱۳۹۹) در مسجد سازمان انرژی اتمی با حضور امیر سرتیپ «امیر حاتمی»، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، دکتر «علی‌اکبر صالحی»، رئیس سازمان انرژی اتمی، دکتر «امیر عبداللهیان»، دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بین‌الملل و خانوادۀ شهید فخری‌زاده برگزار شد.

امیر حاتمی در حاشیۀ این مراسم در جمع خبرنگاران، گفت: «بخشی از کارهای شهید فخری‌زاده در حوزۀ پدافند هسته‌ای بود و او اقدامات ارزنده‌ای در این حوزه از خود به یادگار گذاشت.» وزیر دفاع با بیان اینکه یکی از مهمترین تهدیدات در سطح دنیا تهدیداتی از نوع هسته‌ای است، تصریح کرد: «آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی هزاران و صدها بمب هسته‌ای را در اختیار دارند و تهدیدی برای امنیت مردم جهان محسوب می‌شوند.» امیر حاتمی گفت: «شهید فخری‌زاده به عنوان یک دانشمند برجسته در حوزۀ فیزیک هسته‌ای، پرچمدار ایستادگی در برابر تهدیدات هسته‌ای بود.»

وی تأکید کرد: «نه تنها با ترور فخری‌زاده روند علمی و تحقیقاتی سازمان سپند متوقف نشد بلکه اعتبار این مجموعه افزایش و احساس مسئولیت کارکنان آن مجموعه نیز مضاعف شد.» وزیر دفاع اظهار داشت: «به برکت خون این شهید دولت یک تصمیم مهمی اتخاذ کرد و بودجه تحقیقاتی وزارت دفاع ۲۵۰ درصد افزایش یافت.» امیر حاتمی با بیان اینکه کارکنان مجموعۀ سپند دریافته‌اند، این سازمان خار چشم دشمنان است، گفت: «دشمنان نسبت به اقتصاد ما، حضور ایران در منطقه برای ایجاد امنیت، قدرت موشکی و استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای و به ویژه پدافند هسته‌ای و موشکی حساسیت دارند.» وی تأکید کرد: «بخشی از تلاش شهید فخری‌زاده برای محافظت از جان مردم در راستای خنثی‌‎سازی تهدیدات هسته‌ای آمریکا و رژیم صهیونیستی بود و امروز کارکنان مجموعه سپند با انگیزۀ مضاعف راه این شهید والا مقام را ادامه خواهند داد.»

منبع خبر: پایگاه اطلاع‌رسانی وزرات دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح

کلید واژه ها: امیر حاتمی