در بالاترین سطح از آمادگی بازدارندگی دفاعی هستیم

در بالاترین سطح از آمادگی بازدارندگی دفاعی هستیم

امیر سرتیپ خلبان «عزیز نصیرزاده»، فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران روز پنج‌شنبه (۲۵ دی ۱۳۹۹) در آئین تکریم و معارفۀ فرمانده پایگاه ششم شکاری شهید یاسینی بوشهر و ارشد نظامی ارتش در بوشهر گفت: «نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در بالاترین میزان آمادگی قرار دارند.»

وی با اشاره به اقتدار نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در زمینه‌های مختلف افزود: «نیروی هوایی ما امروز در سطح بالایی از قدرت، توانایی و بازدارندگی دفاعی قرار دارد.» فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه اجازۀ هیچ تعدی و تهدید به دشمنان نمی‌دهیم، عنوان کرد: «جنگ‌طلب نیستیم، ولی به دشمن اجازۀ تهدید و تعدی هم نخواهیم داد.» امیر سرتیپ نصیرزاده با اشاره به اینکه خلبانان تیز پرواز نیروی هوایی جمهوری اسلامی ایران بارها، مدعیان قدرت را تحقیر کرده‌اند، افزود: «دشمن از توانمندی و قدرت رزمندگان و نیرو‌های مسلح برآورد غلطی دارد.»

فرمانده نیروی هوایی ارتش تأکید کرد: «با قدرت و آمادگی دفاعی بالا، نیرو‌های مسلح، حتی اجازۀ فکر تعدی و تهدید به دشمن نمی‌دهند چرا که هرگونه تجاوز با پاسخ کوبنده مواجه می‌شوند.» در این آیین امیر سرتیپ دوم خلبان «نعمت‌الله صدوقی»، به عنوان فرمانده پایگاه شکاری شهید یاسینی و ارشد نظامی ارتش در بوشهر معرفی و از خدمات امیر «علی‌اکبر طالب‌زاده» فرمانده پیشین این پایگاه قدردانی شد. گفتنی است، فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در این مراسم امیر طالب‌زاده را به عنوان معاون عملیات نیروی هوایی جمهوری اسلامی ایران معرفی کرد.

منبع خبر: پایگاه اطلاع‌رسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران

کلید واژه ها: امیر نصیرزاده نیروی هوایی ارتش