سران جدید آمریکا فهم غلطی از ایران دارند

سران جدید آمریکا فهم غلطی از ایران دارند

سردار سرتیپ پاسدار «احمد وحیدی»، رئیس دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی روز جمعه (۱۰ بهمن ۱۳۹۹) با اشاره به روی کار آمدن دولت جدید آمریکا اظهار کرد: «نمای روشنی از افول آمریکا مشاهده می‌شود؛ البته این روند نزدیک بیست سال است که شروع شده، اما امروز بسیار روشن‌تر و محسوس‌تر است و رئیس‌جمهور جدید آمریکا با مجموعه مسائل بسیاری مواجه خواهد بود که البته قابل پیش بینی هم بود.»

سردار وحیدی بیان کرد: «سران جدید آمریکا برداشت و فهم غلطی از واقعیت‌های جمهوری اسلامی ایران دارند و تصور می‌کنند که می‌توانند با ایران بازی کنند، اما باید بدانند که مرتکب اشتباه شده‌اند؛ چرا که پیشینیانِ آن‌ها دست به چنین اقداماتی زدند و شکست خوردند.» وی ادامه داد: «دولت جدید آمریکا اگر به منویات صحیح و درست جمهوری اسلامی گردن ننهد قطعاً در مسیری که دنبال می‌کند شکست خواهد خورد.» رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی متذکر شد: «جمهوری اسلامی ایران همانطور که دار و دستۀ رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده آمریکا را شکست داد باز هم می‌تواند چنین کاری انجام دهد، ما با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی جلو خواهیم رفت.»

منبع خبر: پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری

کلید واژه ها: آمریکا ایران سردار وحیدی رئیس دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی