رژیم صهیونیستی قطعاً نابود می‌شود

رژیم صهیونیستی قطعاً نابود می‌شود

سردار سرتیپ پاسدار «احمد وحیدی»، رئیس دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی صبح روز دوشنبه (۲۰ بهمن ۱۳۹۹) در اولین همایش نقش و تبیین راهبردهای گام دوم انقلاب اسلامی در شکل‌دهی به ژئوپلیتیک قرن پانزدهم شمسی که در این دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: «امروز مبارزه‌ای در کل دنیا به ویژه در منطقه ما در حال انجام است؛ به عنوان مثال، روسیه کشوری است که از گذشته در آسیای میانه حضور داشته و دارد، ترکیه هم تلاش‌هایی در این منطقه انجام می‌دهد و رژیم صهیونیستی نیز تلاش می‌کند جای پایی در آسیای میانه پیدا کند؛ البته آمریکا هم به دنبال تعریف ژئوپلتیک جدیدی در این منطقه است.»

وی نقش ایران در منطقه را تأثیرگذار دانست و افزود: «حضور قدرت‌ها در کنار مرز‌های ما دارای اهمیت است.»؛ سردار وحیدی ادامه داد: «در حوزۀ قفقاز نیز آزادی سرزمین‌هایی که توسط ارمنستان تسخیر شده بود، تحول مهمی است که روی داد؛ البته برخی کشور‌ها سعی داشتند که از این حق طبیعی ملت آذربایجان سو استفاده کنند، بر این موج سوار شوند و جمهوری آذربایجان را به گونه‌ای تحت سلطه خود قرار دهند تا بتوانند ادعا کنند که در پیروزی این کشور نقش داشته‌اند.»

رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی اضافه کرد: «عده‌ای تلاش دارند که این موفقیت جمهوری آذربایجان را عاملی بسازند برای اینکه دولت و ملت آن‌ها را وام‌دار خود قلمداد کنند که در این رابطه هم رژیم صهیونیستی و هم برخی قدرت‌های دیگر به دنبال این موضوع هستند.» سردار وحیدی تصریح کرد: «حقیقت موضوع این بود که یک منازعه ۳۰ ساله بعد از فروپاشی شوروی به سرنوشت روشنی رسید و البته ما هم خوشحال هستیم که این سرزمین‌ها به صاحبان اصلی خود رسید.» وی گفت: «تحول مهم دیگر در دریای سرخ و شاخ آفریقاست؛ جایی که اریتره و جیبوتی حضور دارند و کشور‌های دیگر سعی دارند در این منطقه حضور داشته باشند؛ به عنوان مثال، امارات با حضور در جیبوتی و اریتره تلاش دارد که دریای سرخ را تحت حفاظت خود قرار دهد.»

سردار وحیدی بیان کرد: «ترکیه و رژیم صهیونیستی هم به دنبال حضور در دریای سرخ هستند؛ البته برخی کشور‌های دور از منطقه نیز تلاش می‌کنند که سهم و نقش مهمی در این منطقه داشته باشند؛ از سوی دیگر، نوع تعاملات عربستان با سودان هم موضوع دیگری مبنی بر تلاش برای حضور در منطقه است.» رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی با بیان اینکه ژئوپلیتیک خطوط انرژی در منطقه ما به گونه‌ای طراحی شده که بتوانند برای ایران محدودیت ایجاد کنند، افزود: «آمریکا در اطراف ایران تلاش‌هایی را به همین منظور انجام می‌دهد؛ در حوزۀ حمل و نقل هم همین‌گونه است؛ به عنوان مثال بهره‌گیری از مسیر خط آهن ترکیه به چین مصداق دیگری در این رابطه است.» وی ادامه داد: «این‌گونه اقدامات برای این است تا در حوزۀ انرژی و حمل و نقل، ایران دچار انزوای ژئوپلتیکی شود؛ در حوزه ژئوپلتیک دریای خزر نیز تلاش دارند که شرایطی را رقم بزنند تا ایران از رژیم حداقلی برخوردار شود.»

سردار وحیدی به موضوع عراق و سوریه هم اشاره و بیان کرد: «در عراق و سوریه نیز تنازعی وجود دارد؛ موضوع تجزیه طلبی در عراق و استقلال حوزۀ اقلیم کردستان به نتیجه نرسید؛ آمریکا و رژیم صهیونیستی سعی داشتند با تحقق این موضوع، مردم کردستان عراق را از منافع بزرگی که در پیوند با کشورشان دارند، محروم کنند؛ در صورت موفقیت، کردستان به منطقه‌ای بسته تبدیل می‌شد و چون ایران و ترکیه و دیگر کشور‌ها با تحقق این موضوع مخالف بودند، کردستان عراق وابستگی شدیدی به رژیم صهیونیستی و آمریکا پیدا می‌کرد؛ زیرا فقط آن‌ها از تجزیه کردستان عراق حمایت می‌کردند.» رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی گفت: «اگرچه این طرح با خوش فهمی سپهبد شهید سلیمانی و مردم کردستان عراق ناکام ماند، اما به هر حال آمریکا و صهیونیست‌ها تلاش دارند که این موضوع را محقق کنند و حتی در دولت جدید آمریکا نیز ممکن است که این فکر مجدداً جریان یابد؛ چون آن‌ها به دنبال منافع خود هستند و به منافع ملت‌ها توجهی ندارند.»

وی اظهار داشت: «در سوریه هم دخالت‌های ناروا جریان دارد؛ عده‌ای سعی می‌کنند که ادلب یا مناطقی در شمال این کشور را به بهانه‌هایی تجزیه کنند. در دریای مدیترانه بعد از کشف منبع انرژی تلاش‌های زیادی وجود دارد؛ به عنوان مثال رژیم صهیونیستی خط ساحلی خود را در داخل آب‌های ساحلی لبنان ترسیم کرده است.» سردار وحیدی تأکید کرد: «رژیم صهیونیستی بی‌تردید از بین خواهد رفت و این حتماً یک تحول ژئوپلتیک در منطقه ایجاد خواهد کرد؛ رژیم صهیونیستی به‌‌رغم سر و صدایی که می‌کند به شدت در حال فروپاشی است؛ به عنوان مثال مردم تا پشت در منزل نتانیاهو پیش رفتند و او مجبور شد به داخل زیرزمین برود.» وی افزود: «امروز شاید ۱۷ میلیون مهاجر فلسطینی داریم، اگر با همین تعداد جمعیت رأی‌گیری شود، حداقل ۵۰ درصد قدرت باید در دست فلسطینی‌ها باشد و این اصول دموکراسی است.»

منبع خبر: خبرگزاری دفاع‌مقدس

کلید واژه ها: رژیم صهیونیستی سردار احمد وحیدی رئیس دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی ژئوپلتیک نابود قطعاً نابود می‌شود چین