خط تولید هواپیمای مسافری ۱۰۰ نفره راه‌اندازی می‌شود

۰۲ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۰:۱۲ کد : ۲۷۹۵ اخبار راهبردی اخبار ملی اخبار اقتصادی
خط تولید هواپیمای مسافری ۱۰۰ نفره راه‌اندازی می‌شود

«تورج دهقانی زنگنه»، رئیس سازمان هواپیمایی روز جمعه (۱ اسفند ۱۳۹۹) در گفت‌وگو با خبرنگاران در خصوص تأمین قطعات مورد نیاز صنعت هوانوردی، اظهار کرد: «در تعمیر و تهیه قطعات هواپیما به توانمندی‌های خوبی رسیده‌ایم، در زمان حاضر شرکت‌های دانش‌بنیان کارهای بزرگی را انجام می‌دهند. علاوه بر این شرکت‌های بزرگی مانند مپنا داریم که کارهای بزرگی را انجام داده‌اند.»

وی ادامه داد: «مقدار زیادی از نیاز ایرلاین‌ها به جبر و از طریق خارج تأمین کنیم، اما در این مسیر از توان داخلی هرچه بیشتر استفاده کنیم. سازمان هواپیمایی کشوری نیز این روند را برای شرکت‌های دانش‌بنیان تسهیل می‌کند.» رئیس سازمان هواپیمایی کشوری دربارۀ طراحی و ساخت هواپیما گفت: «در حال گسترش برنامۀ ساخت هواپیما در کشور هستیم که بر اساس آن هواپیما ایران ۱۴۰ به صورت یک هواپیما باری مورد استفاده قرار گیرد.»

دهقانی زنگنه بیان کرد: «این هواپیما در یگان‌های نظامی مورد استفاده قرار خواهد گرفت، ضمن اینکه در حال انجام کارهای راه‌اندازی خط تولید هواپیمای ۱۰۰ نفر مسافری هستیم.» وی توضیح داد: «در این راستا تفاهمنامه‌ای بین وزرای راه و شهرسازی، دفاع و معاون فناوری رئیس‌جمهوری تدوین شده است، سازمان هواپیمایی کشوری و سایر نهادهای ذی‌ربط این موضوع را به صورت یک کنسرسیوم پیگیری می‌کنند.»

منبع خبر: خبر گزاری تسنیم

کلید واژه ها: هواپیمای خط تولید مسافری ۱۰۰ نفره ایران 140 دهقانی زنگنه رئیس سازمان هواپیمایی