مأموریت‌های نیروی هوایی ارتش به بهترین نحو انجام و در تاریخ ثبت شده است

مأموریت‌های نیروی هوایی ارتش به بهترین نحو انجام و در تاریخ ثبت شده است

امیر سرتیپ خلبان «عزیز نصیرزاده»، فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران روز جمعه (۱ اسفند ۱۳۹۹) در آیین دانش‌آموختگی دانشجویان ورودی سال ۱۳۹۶ دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری با تأکید بر اینکه ماموریت‌های نیروی هوایی ارتش به بهترین نحو انجام و در تاریخ ثبت شده است، گفت: «شاهد پیشرفت‌های خوبی در نیروی هوایی هستیم و این آغاز راه است.»

امیر نصیرزاده با تأکید بر اینکه دانشجویان دانشگاه شهید ستاری جزو سرآمدان و بهترین‌ها هستند، اظهار کرد: «تحصیل علم و دانش در محیط نظامی برای تأمین امنیت کشور به کار گرفته می‌شود.» وی گفت: «ما امنیت ملتی را تأمین می‌کنیم که ارزش‌های والای اسلامی در آنجا حاکم است.» فرمانده نیروی هوایی ارتش با بیان اینکه نیروهای مسلح از ارزش‌های دینی حراست می‌کنند، افزود: «ما برای کشوری تأمین امنیت می‌کنیم که پرچم آن در نهایت به دست منجی عالم بشریت سپرده خواهد شد. ارزش تأمین امنیت در ایران اسلامی دو چندان است و باید در کنار آموزش به مسائل تربیتی نیز بپردازیم.»

امیر سرتیپ نصیرزاده با تأکید بر اینکه دانشگاه شهید ستاری روند رو به رشد و پیشرفت را ادامه می‌دهد، یادآور شد: «با زحمات کارکنان نیروی هوایی شرایط خوبی داریم اما باید روند پیشرفت و رشد در این دانشگاه بیش از پیش ادامه‌دار باشد تا به مطلوب‌ترین جایگاه‌ها برسیم.» وی با بیان اینکه اقدامات دلسوزانه و جهادی، فرهنگ سازمانی را شکل می‌دهد، گفت: «دانشجویان باید مدام مطالبه‌گر باشند و وقت آن‌ها به بطالت نگذرد و آموزش‌های همراه با مهارت را طی کنند.» فرمانده نیروی هوایی ارتش خاطر نشان کرد: «دانش نظری در کنار دانش مهارتی توامان باید پیش رود و هرچه بنیۀ علمی و دانش در بین دانشجویان قوی‌تر شود بهره‌وری بیشتری در یگان‌ها وجود خواهد داشت.»

امیر نصیرزاده با بیان اینکه دانشجویان باید از تجربیات پیشکسوتان به خوبی استفاده کنند، گفت: «یک فرمانده، معاون یا مسئول باید بنیۀ علمی قوی و اشراف اطلاعاتی بالایی داشته باشد و پایۀ این بنیه در دانشگاه بوده و این آغاز راه است.» وی با بیان اینکه تحقق مجاهدت بیرونی مستلزم مجاهدت درونی است، تأکید کرد: «فرمانده معظم کل قوا (مدظله‌العالی) علاقه زیادی به نیروی هوایی دارند و ما این افتخار را داریم که خط شکن هستیم و مأموریت‌های ما به بهترین نحو انجام و در تاریخ ثبت شده است.»

امیر نصیرزاده با بیان اینکه آیندۀ نیروی هوایی بسیار درخشان‌تر از قبل خواهد بود، افزود: «شاهد پیشرفت‌های خوبی در نیروی هوایی هستیم و قطعاً شما دانشجویان عزیز در رشد این نیرو تأثیرگذار هستید و با تلاش شبانه‌روزی و ابتکار و نوآوری این نیرو را به سمت تعالی بیشتر پیش ببرید.»

منبع خبر: پایگاه اطلاع‌رسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران

کلید واژه ها: نیروی هوایی ارتش امیر عزیز نصیرزاده شهید ستاری نیروی هوایی