مرجعیت آموزشی ایران در علوم نظامی و امنیتی

۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۷ کد : ۳۲۲۰ اخبار دفاعی اخبار نیروهای مسلح اخبار اصلی
مرجعیت آموزشی ایران در علوم نظامی و امنیتی

امیر سرتیپ «محمدحسن باقری»، معاون آموزش و پژوهش ستاد کل نیروهای مسلح روز سه‌شنبه (۲۴ فروردین ۱۴۰۰) در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به روابط و تعاملات نظامی بین‌المللی ایران اسلامی با سایر کشورها، اظهار داشت: «اساساً حوزۀ آموزشی یکی از حوزه‌های فعال در روابط بین جمهوری اسلامی ایران و سایر کشور‌هایی که با ما مرتبط هستند، محسوب می‌شود.»

وی افزود: «تقریباً در تمامی سفر‌هایی که در حوزۀ نظامی انجام می‌شود، یکی از محور‌های مورد مطالبه طرفین تبادل دانشجو و برقراری تعامل در حوزه آموزش است.» امیر باقری تصریح کرد: «امروز در حوزۀ آموزش‌های نظامی از چندین کشور دارای دانشجویان خارجی هستیم که این افراد در سطوح مختلف نظامی و امنیتی در داخل کشور آموزش‌های لازم را می‌بینند.» وی با بیان اینکه امروز به ویژه در حوزۀ مبارزه با تروریسم و مباحث مختلف امنیتی و نظامی درخواست‌های زیادی برای پذیرش دانشجویان خارجی داریم و این روند رو به افزایش است، گفت: «با توجه به تجربیات میدانی که از دوران دفاع مقدس و سایر مأموریت‌ها به دست آورده‌ایم، امروز مورد توجه کشورهای مختلفی هستیم و بر این اساس نیز گام‌های مناسبی در حوزۀ توسعه روابط آموزشی برداشته‌ایم.»

معاون آموزش و پژوهش ستاد کل نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: «همچنین ما امروز دانشجویانی را به کشور‌های روسیه، چین و پاکستان جهت طی دوره‌های آموزشی اعزام کرده‌ایم.» امیر باقری در پایان گفت: «جمهوری اسلامی به واسطۀ تجربیات میدانی که دارد در همۀ حوزه‌های علوم نظامی به عنوان مرجع آموزشی، علمی و دانشی مطرح است و در حوزه‌های مختلف تخصصی و راهبردی نظامی دانشجو می‌پذیرد.»

منبع خبر: خبرگزاری دفاع‌مقدس

کلید واژه ها: نظامی آموزش حوزۀ کشور آموزشی حوزه محمدحسن باقری مرجعیت آموزشی