حاشیه‌سازی گناه است

تعداد بازدید:۱۶۰۱
حاشیه‌سازی گناه است

دکتر «محمدباقر قالیباف»، رئیس مجلس شورای اسلامی کشورمان روز دوشنبه (۱۴ تیر ۱۴۰۰) در آئین تودیع و معارفۀ رؤسای جدید و قدیم قوه قضائیه، طی سخنانی با تبریک انتصاب حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای به ریاست قوه قضائیه، گفت: «به آقای اژه‌ای برای تصدی قوه قضائیه که مسئولیت بسیار خطیری است، تبریک می‌گویم و از سوی دیگر، خداقوت می‌گویم به حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر رئیسی که انصافاً با تلاش مضاعف و کار تحولی که بر اساس سند تحول مورد تأکید مقام معظم رهبری بود، امید و نشاط را در جامعه به وجود آورد.» وی افزود: «با شناختی که از آقای محسنی اژه‌ای دارم و البته با شناخت عمیق و دقیقی که او از قوه قضائیه دارد، ان‌شاءالله این حرکت با شتاب بیشتری پیش خواهد رفت.»

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: «واقعیت تلخی است که امروز ما در کشور در شرایط سختی به سر می‌بریم. شرایط بر مردم ما مخصوصاً بر محرومین و مستضعفین سخت‌تر از همیشه است. این سختی‌ها از لحاظ بُعد مسائل اقتصادی، بُعد سرمایه‌گذاری و همچنین محرومین جامعه هر دو طرف در آسیب هستند. در حوزۀ مسائل اجتماعی نیز سرمایه‌های اجتماعی ما رو به کاهش است؛ مخصوصاً بزرگ‌ترین سرمایۀ اجتماعی ما که اعتماد مردم است در شرایط خوبی نیست.» دکتر قالیباف اظهار داشت: «این یک واقعیت تلخی است، البته خداوند بزرگ را شاکریم که دورۀ جدیدی از حکمرانی و ادارۀ کشور آغاز شده و در آستانۀ شروع به کار و مسئولیت‌پذیری در یک دورۀ جدید هستیم. این فرصت، یک فرصت بسیار کم‌نظیری برای خدمت به مردم و حل مشکلات است.»

وی گفت: «حل مشکلات و خدمت‌رسانی به مردم، توقع به حق آن‌ها از مسئولان است و دیگر مردم هیچ بهانه‌ای از ما نخواهند پذیرفت. خدمت به مردم و حل مشکلات آن‌ها وظیفه‌ای بر دوش همۀ ما مسئولان است و هیچ بهانه‌ای برای عدم موفقیت نیست. همۀ ما ملزم به کارآمدی و پاسخگویی در مقابل مردم، مقام معظم رهبری و خدا هستیم.» رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: «ما مکلف به اثبات کارآمدی دین در ادارۀ جامعه هستیم و ملزمیم به اینکه با کارآمدی، یک زندگی خوب را با اولویت محرومان و مستضعفان تحقق بخشیم. همچنین مکلف هستیم با کارآمدی و پاسخگویی بتوانیم ثبات اقتصادی، امید و نشاط را در جامعه افزایش دهیم.» دکتر قالیباف تأکید کرد: «روشن است که بار اصلی مسئولیت بر دوش دولت محترم در آینده است چرا که اساس ظرفیت‌های کشور در اختیار دولت و قوه مجریه است اما روشن و مشخص است که دو قوۀ دیگر نیز باید این فعالیت‌ها را تکمیل کنند زیرا نقش کلیدی در همدلی، هم‌افزایی و همکاری برای هم‌افزایی میان قوا دارند.»

وی خاطرنشان کرد: «همدلی، هم‌افزایی و همکاری نه تنها در میان سران قوا، بلکه باید تا آخرین رده‌های سطوح مسئولیتی آثار آن، دیده و در ارتباط عمیق و وسیع با مردم و مردمی‌سازی، شفاف و هوشمندسازی کردن همۀ سیستم‌ها برای کارآمدی گنجانده شود.» رئیس مجلس شورای اسلامی، حاشیه روی، حاشیه‌سازی و فاصله گرفتن از دغدغه‌های مردم را گناه نابخشودنی دانست و افزود: «بدون شک این اقدام کام مردم را تلخ خواهد کرد و مردم هیچ‌گاه این را از ما قبول نخواهند کرد، البته این به معنای آن نیست که به استقلال قوا توجه نکنیم یا در جلسات کارشناسی و بررسی‌های تخصصی، اختلاف سلیقه وجود نداشته باشد؛ استقلال قوا بر اساس قانون اساسی الزامی است و ما مکلف به رعایت آن هستیم.» دکتر قالیباف گفت: «از سوی دیگر، حتماً اختلاف سلیقه وجود دارد. این حفظ استقلال و اختلاف سلایق در بررسی‌های تخصصی امری طبیعی است اما مهم این است که این تعاملات بین قوا با تدبیر و همدلی به خروجی‌های یکپارچه به نفع مردم منجر شود.»

وی، تبلور رضایت خداوند را در رضایت و خدمت به مردم دانست و افزود: «ما باید به سنت‌های الهی باور و ایمان داشته باشیم و هدف‌ها و نیت‌هایمان برای خدا باشد. جنس کارهای ما باید از جنس کارهای جهادی باشد که با تلاش محقق می‌شود. ما باید هم خوب کار کنیم و هم کار خوب کنیم تا اثربخشی آن را در جامعه ببینیم.» رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: «مشروعیت همۀ ما مسئولان نظام وابسته به نقشمان در اجرای عدالت و عدالت‌گستری در جامعه است. امیدواریم که همۀ ما در این مسیر حرکت کنیم و گام دوم، انقلابی‌گری و جوان‌گرایی نیز در همین چارچوب تعریف می‌شود.»

منبع خبر: خبرگزاری خانۀ ملت

کلید واژه ها: جامعه دکتر دکتر قالیباف قوا قوه قوه قضائیه کارآمدی همۀ


نظر شما :