معیشت مردم دغدغۀ روزانۀ من است

معیشت مردم دغدغۀ روزانۀ من است

دکتر «احمد وحیدی»، وزیر کشورمان روز دوشنبه (۸ آذر ۱۴۰۰) در آیین تکریم و معارفۀ استاندار خراسان جنوبی که در سالن فرهنگسرای شهر بیرجند برگزار شد، با اشاره به شرایط فعلی مذاکرات جمهوری اسلامی ایران با غرب افزود: «نباید وقت انقلاب، مردم و دولت را با حرف‌های حاشیه‌ای تلف کرد و دولت به شدت از ورود به مسائل حاشیه‌ای پرهیز می‌کند.»

وی افزود: «کسانی بودند که می‌خواستند حیثیت نظام و انقلاب را به مذاکرات با غربی‌ها وصل و ربط دهند و مدعی بودند هیچ چیز در کشور حل نمی‌شود مگر اینکه مسائل خود را با آمریکا حل کنیم.» دکتر وحیدی اظهار داشت: «این مسائل آشکار گفته شد و متأسفانه در محضر شهدا هم گفته شد ولی امروز خبری از آن نمی‌بینند، کسی در کشور نمی‌گوید که ادارۀ کشور وابسته است و باید مسائل خود را به یک ابرجنایتکار وصل کنیم که قاتل سپهبد سلیمانی است یا اینکه می‌گفتند غذا، محیط زیست و دیگر مسائل کشور وابسته است لذا این تفاوت دیدگاه انقلابی و رویکرد انقلاب اسلامی است.»

وزیر کشور گفت: «به‌رغم همۀ فشارها ملاحظه می‌شود که دولت یکی پس از دیگری بر مسائلی که آن‌ها درست کردند، فایق می‌آید و بدون کمترین وادادگی در مقابل آن‌ها این روحیه مهم است.» وی افزود: «در قضیه کرونا می‌گفتند که چرا واکسن وارد نمی‌شود و دلیل آن را نپیوستن کشور به اف‌ای‌تی‌اف یا عدم حضور در مذاکرات عنوان می‌کردند.» دکتر وحیدی گفت: «زمانی نگذشته است و مراجعه کنید به رسانه‌ها چه شد؟ مسأله حل شد و دولت سیزدهم هیچ وقت نشده که بگوید واکسن وابسته به اف‌ای‌تی‌اف یا مذاکره است.»

وی اظهار داشت: «مسئولان دولتی به شخصه رئیس‌جمهور تحت ارشادات مقام معظم رهبری تدبیری داشتند که اکنون یکی از بهترین کارکردهای حوزۀ واکسیناسیون در دنیا را داریم.» وزیر کشور گفت: «از بهترین عملکردهای واکسیناسیون در همین سه ماهه اتفاق افتاد در حالی که قبلاً وضع مناسبی نداشتیم لذا به همین سادگی است.» وی تصریح کرد: «برای تمسک به شعارهای انقلاب اسلامی و حرکت در این مسیر نیازی ندارد که به دیگران وابسته باشیم و تسلیم شویم.» دکتر وحیدی با تأکید بر اینکه مذاکرات از موضع قدرت در جریان است گفت: «دشمن باید بداند در هیچ شرایطی تسلیم زور و تهدیدات بی‌اساس و بی‌منطق نخواهیم شد.» وی افزود: «دیپلمات‌های ارزشمند ما با پشتوانۀ قوی و از موضع قدرت، مذاکره می‌کنند و طرف مقابل باید در برابر مطالبات بر حق ملت ایران تسلیم شوند و آن را عملی کنند.»

وزیر کشور گفت: «اقتصاد، سیاست و مسائل کشور ما وابسته به مذاکرات نیست و در جریان مذاکرات دشمن تعهدی داده و آن را شکسته است که معلوم بود در پیشانی آمریکایی‌ها نقض عهد کاملاً قابل مشاهده است.» دکتر وحیدی با تأکید بر اینکه آمریکا باید بپذیرد، دورۀ زورگویی لااقل برای ایران گذشته است، اظهار داشت: «آن‌ها هر وقت به عقل و منطق تمکین کردند و فهمیدند که نباید روحیه استکباری خود را بر کشورهای دیگر حاکم کنند و دانستند در هیچ شرایطی ایران زیر بار نخواهند رفت آن وقت مفهوم تمکین آن‌ها را در عمل نشان می‌ دهیم.»

وی یادآور شد: «آنچه در مذاکرات قرار است دنبال شود همین است که ایران عزیز و پرافتخار و ایرانی که مشهور به روحیه‌های عزت‌طلبانه و مجاهدانه است زیر بار چنین فشارهای فلج کننده یا غیر فلج کننده نخواهد رفت.» وی گفت: «گاهی دشمنان تلاش دارند که مسئله‌ای درست کنند و بر هر مطالبۀ حقی که مردم در هرجا داشته باشند سوار شوند اما مردم با قدرت به سینۀ آن‌ها می‌کوبند.» دکتر وحیدی با بیان اینکه مطالبه‌ها طبیعی است و باید برآورده شود، گفت: «اینها مطالباتی است که متأسفانه پاسخ داده نشده و مردم که احساس می‌کنند دولت جدید پاسخگو هست، مطرح می‌کنند لذا دولت هم بیمی ندارد از اینکه مردم خواسته‌های خود را می‌گویند پس تمام تلاش خود را به کار می‌گیرد تا مشکلات رفع شود.»

وی با اشاره به اینکه دشمنان برداشت اشتباهی از ملت دارند، افزود: «ملت با قدرت به سینه آن‌ها می‌کوبد که شما بیگانه هستید و باید کنار بروید پس امروز با چنین ملت بزرگی مواجه هستیم که باید افتخار کنیم و در خدمت دائمی و مستمر به آن‌ها در تلاش باشیم.» وزیر کشور با بیان اینکه مردم ولی نعمت ما هستند گفت: «مطالبات فراوانی که از قبل مانده و به هر حال پاسخ نگرفته برخی تلاش دارند که وانمود کنند این مطالبات مربوط به چند ماه اخیر است اما کسی قبول نمی‌کند که مطالبات پاسخ نداده را بگویند که دولت جدید پاسخ نداده است.»

وزیر کشور بیان کرد: «دولت این خصوصیت را ندارد و آیت‌الله رئیسی اخلاق‌مدار هستند و نباید به آنچه در گذشته بوده، پرداخته شود لذا دولت فعلی مسیر خدمت را دارد که باید طی شود و مطالباتی و خواسته‌هایی مردم دارند که باید با تمام توان در خدمت باشیم تا حل شود.» دکتر وحیدی با تأکید بر اینکه دولت با کمال انسجام با تدبیر و برنامه‌ریزی در کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تلاش می‌کند اظهار داشت: «امید است شرایط موجود با تلاش و کوشش روز به روز بهتر شود.»

منبع خبر: ایرنا

کلید واژه ها: کشور وزیر کشور کشور وابسته دولت دکتر دکتر وحیدی دکتر وحیدی تأکید وحیدی وحیدی تأکید مذاکرات