جلوی فرار‌های مالیاتی در بودجۀ سال آینده گرفته می‌شود

۰۷ دی ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۱ کد : ۵۴۸۶ اخبار ملی اخبار اصلی اخبار اقتصادی
جلوی فرار‌های مالیاتی در بودجۀ سال آینده گرفته می‌شود

دکتر «محسن رضایی»، معاون اقتصادی رئیس‌جمهور روز دوشنبه (۶ دی ۱۴۰۰) در حاشیۀ بازدید از نمایشگاه خانه نوآوری و فناوری ایران، در جمع خبرنگاران گفت: «در بودجه سال آینده، نرخ مالیاتی افزایش پیدا نمی‌کند بلکه پایه‌های مالیاتی جدید تعریف شده و جلوی فرار‌های مالیاتی گرفته می‌شود.» وی ادامه داد: «یکی از پایه‌های مالیاتی جدید، مالیات بر مجموعۀ درآمدهاست که به صورت جدی در مجلس در حال پیگیری است.»

معاون اقتصادی رئیس‌جمهور گفت: «در بودجۀ سال آینده، نرخ مالیاتی صنعتگران و افرادی که مالیات می‌دهند، زیاد نمی‌شود بلکه جلوی بسیاری از فرار‌های مالیاتی گرفته خواهد شد.» دکتر رضایی گفت: «در حال حاضر بسیاری از کارآفرینان که به صورت شفاف کار می‌کنند مالیات می‌دهند، اما بسیاری از سفته بازان که از طریق رانت کسب درآمد می‌کنند فرار‌های مالیاتی بزرگی دارند و این نوع دریافت مالیات، ظلم به کارآفرینان و صنعتگران است که جلوی آن گرفته خواهد شد.» وی افزود: «مهم‌ترین برنامه‌هایی که در بودجۀ سال آینده پیگیری می‌شود جلوگیری از فرار مالیاتی و فعال کردن سامانه‌های مالیاتی در وزارت اقتصاد است.»

معاون اقتصادی رئیس‌جمهور از شرکت‌های حاضر در نمایشگاه خانه نوآوری در نمایشگاه بین‌المللی بازدید کرد. در این بازدید دکتر «سورنا ستاری»، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور، دکتر رضایی را همراهی کرده و از شرکت‌های دانش بنیان حاضر در این نمایشگاه بازدید کردند.

دکتر رضایی در حاشیۀ این بازدید در جمع خبرنگاران گفت: «در دولت جدید به مسأله نوآوری و خلاقیت بهای جدی می‌دهیم، زیرا نوآوری و خلاقیت پشتوانه جهش اقتصادی در همۀ کشورهاست.» وی ادامه داد: «هرچه در زمینۀ نوآوری، خلاقیت و فناوری پیشرفت کنیم می‌توانیم در محصولات صنعتی به نتایج بهتری برسیم.» معاون اقتصادی رئیس‌جمهور افزود: «عاملی که می‌تواند بهره‌وری کم را جبران کند سرمایه‌گذاری بر روی این ایده‌های نو و معرفی اندیشمندان گمنام این عرصه است.» دکتر رضایی گفت: «ما می‌توانیم اندیشمندان گمنام این عرصه را به صنعتگران معرفی کرده و باید این نمایشگاه‌ها را در داخل و خارج کشور برگزار کنیم.» وی در خصوص حمایت مالی از شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: «صندوق کارآفرینی و نوآوری برای حمایت از این شرکت‌های دانش بنیان وجود دارد و در بودجۀ نیز منابعی در نظر گرفته شده است.» معاون اقتصادی رئیس‌جمهور گفت: «برای حمایت از این بخش با شعار نمی‌توان کاری انجام داد بلکه باید بودجه و وام در نظر گرفته شود.»

منبع خبر: خبرگزاری صدا و سیما

کلید واژه ها: مالیاتی فرار مالیاتی دکتر دکتر رضایی معاون معاون اقتصادی معاون اقتصادی رئیس معاون اقتصادی رئیس جمهور اقتصادی اقتصادی رئیس