نیروی دریایی ارتش مثلث شوم تحریم، تهدید و توطئه را در هم کوبید

۲۱ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۸ کد : ۶۰۶۳ اخبار راهبردی اخبار دفاعی اخبار نیروهای مسلح
نیروی دریایی ارتش مثلث شوم تحریم، تهدید و توطئه را در هم کوبید

امیر دریادار «شهرام ایرانی»، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه (۱۸ اسفند ۱۴۰۰) در مراسم تکریم و معارفۀ فرمانده قدیم و جدید دانشگاه علوم دریایی نوشهر با اشاره به اینکه نظامی در کشور جاری و ساری است که ریشۀ چند هزار ساله دارد، اظهار داشت: «ما منادی نظامی هستیم که نظام ولایی است یعنی مستقیماً به عترت، نبوت، قرآن و خداوند وصل است.»

وی افزود: «این انقلاب ریشه بسیار محکمی دارد چون الهی است و خون شهدای گران‌قدر این ریشه را تغذیه کرده است و همه در این زمینه دِین به گردن داریم پس باید هر آنچه که قدم بر می‌داریم با هوشیاری باشد تا دچار غفلت نشویم.» امیر دریادار ایرانی در ادامه، یادگیری در محیط آموزشی را یکی از اهداف دانشگاه نیروی دریایی ارتش دانست و خاطر نشان کرد: «اگر آموزش همراه با درک و فهم باشد موفقیت و پیروزی در پی دارد. شهدا شاخص فهمیدن هستند زیرا عزیزترین سرمایۀ خود یعنی جان‌شان را فدا کردند.»

وی خطاب به دانشجویان و افسران دانشگاه امام خمینی (ره) نوشهر بیان کرد: «در این محیط، آموزش و یادگیری کمترین کار شما است و مسیر حرکت باید این‌گونه باشد. این نیرو راهبردی است چرا که با توان خود در مقابل تحریم و توطئه ایستاد تا خسرانی در آن ایجاد نشود.» فرمانده نیروی دریایی ارتش با تأکید بر اینکه نیروی دریایی ارتش در لحظه تصمیم درست می‌گیرد، اظهار داشت: «اگر امروز نیروی دریایی راهبردی ارتش با توان خود مثلث شوم تحریم، تهدید و توطئه را در هم کوبید و روی پای خود ایستاد و این مثلث نتوانسته در نیروی دریایی خسران ایجاد کند، نتیجۀ تلاش‌های علمی در دانشگاه علوم دریایی است.»

امیر دریادار ایرانی اضافه کرد: «ما اکنون دو وظیفه مهم داریم که یکی تلاش برای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب و دوم جهاد تبیین است و دغدغۀ فرمانده کل قوا نیز جهاد تبیین است؛ بر همین اساس اولین قرارگاه جهاد تبیین را تشکیل دادیم که اولین همایش ملی آن در همین دانشگاه علوم دریایی نوشهر برگزار خواهد شد.» فرمانده نیروی دریایی ارتش با تأکید بر لزوم هوشیاری در استفاده از فضای مجازی، تصریح کرد: «امروز دشمن با دست‌های خودمان به ما ضربه می‌زند و مهم‌ترین ابزار آن فضای مجازی است. دشمنان بنیان‌های خانواده را هدف قرار داده‌اند و مهم‌ترین ابزارش همین فضای مجازی است.»

منبع خبر: پایگاه اطلاع‌رسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران

کلید واژه ها: دریایی نیروی دریایی علوم دریایی دانشگاه علوم دریایی فرمانده نیروی دریایی دریایی ارتش نیروی فرمانده نیروی نیروی دریایی ارتش ارتش