سخنرانی وابسته نظامی کشور جمهوری اوکراین

۳۱ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۹:۳۴ کد : ۶۲۶۰ اخبار دانشگاه
سخنرانی وابسته نظامی کشور جمهوری اوکراین

دانشگاه عالی دفاع ملی در راستای مأموریت خود مبنی بر توسعه ادبیات راهبردی و همچنین آشنایی‬ با‬ تحولات‬ محیط ملی و بین‬ ‏المللی توسط اساتید، دانشجویان و پژوهش گران با برگزاری سلسله نشست‏های تخصصی راهبردی در حوزه‌های دفاعی، امنیتی و مدیریتی با استفاده از خبرگان حوزه‏های مربوط، مبادرت به برگزاری جلسات سخنرانی می‏نماید.

در این راستا وابسته نظامی کشور جمهوری اکراین «سرهنگ دنیس هایوای» در روز دوشنبه ۲۹/‏۰۱/ ۱۴۰۱ (۱۸ آوریل ۲۰۲۲ م) با حضور‬ و ایراد سخنرانی در سالن اجتماعات دانشگاه، ضمن تشریح آخرین وضعیت عملیات نظامی جاری در این کشور (جنگ اوکراین و روسیه) به تشریح این رویداد از نگاه کشور متبوع خود پرداخته و به سؤالات دانشجویان دانشگاه پاسخ دادند.

ضمناً، از مقامات هم‌تراز فدراسیون روسیه نیز جهت سخنرانی در این خصوص دعوت به عمل‌آمده است.

منبع: روابط عمومی دانشگاه عالی دفاع ملی