ملاقات رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی با معاون ستاد مشترک دفاعی هند

۰۴ مهر ۱۴۰۲ | ۲۰:۱۳ کد : ۶۸۰۳ اخبار دانشگاه
ملاقات رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی با معاون ستاد مشترک دفاعی هند

به گزارش مرکز ارتباطات و روابط بین الملل دانشگاه عالی دفاع ملی، سردار سرتیپ اسماعیل احمدی مقدم رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی در سفر به هند، با معاون ستاد مشترک دفاعی هند ملاقات نمود و دو طرف در خصوص ابعاد مختلف همکاری های علمی، آموزشی و پژوهشی میان دانشگاه عالی دفاع ملی و دیگر مراکز علمی و پژوهشی راهبردی هند با یکدیگر گفتگو نموده و توافق نمودند تا تفاهم نامه همکاری های آموزشی و علمی و پژوهشی میان دو طرف با سرعت بیشتری بررسی گردیده و به امضای طرفین برسد.. بعد از این ملاقات، معاون ستاد مشترک دفاعی هند خبر این ملاقات را توئیت کرد. در متن این توئیت آمده است: امروز هیئتی از دانشگاه عالی دفاع ملی ایران به سرپرستی ژنرال دکتر اسماعیل احمدی مقدم با معاون ستاد مشترک ارتش هند ملاقات و در خصوص حوزه های مختلف همکاری با یکدیگر گفتگو نمودند.

کلید واژه ها: هند ملاقات دانشگاه دانشگاه عالی دانشگاه عالی دفاع دانشگاه عالی دفاع ملی عالی عالی دفاع عالی دفاع ملی دفاع