برگزاری سومین جلسه شورای تحول راهبردی لجستیک نیروهای مسلح در دانشگاه عالی دفاع ملی

۲۴ مهر ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۱ کد : ۶۸۱۵ اخبار دانشگاه

به گزارش مرکز ارتباطات و روابط بین الملل دانشگاه عالی دفاع ملی، سومین جلسه شورای تحول راهبردی لجستیک نیروهای مسلح روز شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۲ در سالن کوثر دانشگاه عالی دفاع ملی با حضور ریاست محترم شورا و رؤسای محترم کارگروه ها (میزهای تخصصی) شورای تحول به میزبانی رییس دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار گردید. در ابتدای جلسه سردار ریاست دانشگاه عالی دفاع ملی ضمن خوشامدگویی، مطالبی را در خصوص اهمیت لجستیک در نبردهای حال و آینده بیان داشته و تاکید نمودند تا ابعاد لجستیکی حائز اهمیت در جنگ اوکراین و روسیه و نیز جنگ غزه مورد توجه شورای تحول راهبردی لجستیک نیروهای مسلح قرار گیرد. ایشان با اشاره به رویکرد جنگ های حال و آینده که پر شدت، نامتقارن و با استفاده از ابزارهای غیرمتعارف می باشد، اواین نیازمندی را استقرار لجستیک کارآمد و بهره گیری از ابزارها و تجهیزات کارآمد برای وارد کردن ضربه دقیق و به موقع بر مواضع دشمن ذکر کردند. این جلسه با ارائه نمایندگان آماد و پشتیبانی ارتش ج.ا.ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه یافت.

کلید واژه ها: لجستیک دانشگاه دانشگاه عالی دانشگاه عالی دفاع دانشگاه عالی دفاع ملی عالی عالی دفاع عالی دفاع ملی دفاع دفاع ملی