بازتاب خبری سفر سردار ریاست محترم دانشگاه عالی دفاع ملی به عمان در رسانه های ایرانی و عمانی

۲۶ مهر ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۳ کد : ۶۸۱۸ اخبار دانشگاه
رییس دانشگاه عالی دفاع ملی که در رأس یک هیات عالی‌رتبه نظامی به کشور عمان سفر کرده است

مسقط، عمان

صبح دیروز سرلشکر حمید بن احمد سکرون رئیس فرهنگستان مطالعات راهبردی و دفاعی در دفتر خود در اردوگاه بیت الفلاج هیئت دانشگاه عالی دفاع ملی جمهوری اسلامی ایران به ریاست سرتیپ اسماعیل احمدی مقدم را که در حال حاضر از سلطنت عمان بازدید می‌کند، پذیرفت. دو طرف در مورد تعدادی از موضوعات مشترک دانشگاهی و آموزشی به تبادل نظر پرداختند. در این مصاحبه با حضور تعدادی از افسران ارشد فرهنگستان مطالعات راهبردی و دفاعی و ضمیمه نظامی سفارت جمهوری اسلامی ایران در مسقط حضور داشتند. از سوی دیگر صبح دیروز هیئتی از دانشگاه عالی دفاع ملی جمهوری اسلامی ایران به ریاست سرتیپ اسماعیل احمدی مقدم از دانشکده دفاع ملی در آکادمی مطالعات راهبردی و دفاعی در اردوگاه بیت الفلاج بازدید کرد. پس از ورود به مقر دانشکده، هیئت توسط سرلشکر بحری علی بن عبدالله الشیدی فرمانده دانشکده دفاع ملی در آکادمی مطالعات استراتژیک و دفاعی پذیرفته شد. در این جلسه تعدادی از موضوعات مورد علاقه مشترک به ویژه جنبه های آکادمیک و آموزشی مورد بحث قرار گرفت. او به توضیحاتی در مورد دانشکده دفاع ملی و امکانات و تجهیزات آن گوش داد و بخش‌های مختلف دانشکده را بررسی کرد. دیروز هیئت دانشگاه همچنین از دانشکده مشترک فرماندهی و ستاد در آکادمی مطالعات راهبردی و دفاعی به ریاست سرتیپ اسماعیل احمدی مقدم بازدید کرد. پس از ورود، توسط سرتیپ ژنرال جوی احمد بن محمد الشیخی که از هیئت دیدار استقبال کرد، دریافت شد. این هیئت یک ارائه تصویری در مورد کالج مشترک فرماندهی و کارکنان، برنامه درسی و برنامه های آموزشی آن را تماشا کرد و سپس تور ای از امکانات کالج و بخشها، سیستم ها و تجهیزات آن انجام داد.

ایران وسلطنة عمان تؤکدان علی تعزیز العلاقات الثنائیة - قناة العالم الاخباریة

سردار احمدی مقدم با همتای عمانی خود دیدار و گفت‌وگو کرد

توسعه همکاری‌های علمی و پژوهشی ایران و عمان

خبرگزاری فارس

خبرگزاری مهر

خیرگزاری ایرنا: تاکید بر تقویت و توسعه مناسبات ایران و عمان

سردار احمدی مقدم به عمان سفر کرد - روزنامه راه مردم | خبر فارسی

إیران بالعربیة on X: " ایران وسلطنة عمان تؤکدان علی تعزیز العلاقات الثنائیة أکد رئیس الجامعة العلیا للدفاع الوطنی الایرانی العمید "اسماعیل احمدی مقدم" خلال لقائه مع رئیس أکادیمیة الدراسات الإستراتیجیة والدفاعیة العمانیة اللواء الرکن "حامد بن احمد سکرون" علی تعزیز وتطویر العلاقات الثنائیة. المزید من…

وکالة إرنا العربیة on X: "أکد رئیس الجامعة العلیا للدفاع الوطنی الایرانی العمید "اسماعیل احمدی مقدم" خلال لقائه مع رئیس أکادیمیة الدراسات الإستراتیجیة والدفاعیة العمانیة اللواء الرکن "حامد بن احمد سکرون" علی تعزیز وتطویر العلاقات الثنائیة.

سردار احمدی مقدم به عمان رفت

رئیس أکادیمیة الدراسات الاستراتیجیة یستقبل وفدًا عسکریًّا إیرانیًّا | جریدة الرؤیة العمانیة

سردار احمدی مقدم با همتای عمانی خود دیدار و گفت‌وگو کرد

کلید واژه ها: احمدی اسماعیل احمدی سردار احمدی سرتیپ اسماعیل احمدی ریاست سرتیپ اسماعیل احمدی احمدی مقدم مقدم اسماعیل احمدی مقدم سردار احمدی مقدم سرتیپ اسماعیل احمدی مقدم