بازدید معاون عملیات و برنامه ریزی کشور سلطنت عمان از دانشگاه عالی دفاع ملی

۰۸ آذر ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۴ کد : ۶۸۵۱ اخبار دانشگاه
بازدید معاون عملیات و برنامه ریزی کشور سلطنت عمان از دانشگاه عالی دفاع ملی

در راستای توسعه همکاری‌های علمی، پژوهشی و تقویت دیپلماسی علمی، سرتیپ ستاد حامد بن عبدالله بن احمد البلوشی معاون عملیات و برنامه‌ریزی رئیس ستاد نیروهای مسلح کشور سلطنت عمان، روز سه شنبه ۷ آذر ۱۴۰۲ در رأس هیئتی بلندپایه از دانشگاه عالی دفاع ملی جمهوری اسلامی ایران بازدید و با سردار سرتیپ دکتر اسماعیل احمدی مقدم رئیس دانشگاه دیدار و گفتگو نمود. در این دیدار سه ساعته سرتیپ ستاد حامد بن عبدالله بن احمد البلوشی و هیئت همراه ضمن آشنایی با ساختار دانشگاه عالی دفاع ملی، با فعالیت‌های دانشگاه در حوزه‌های علمی و پژوهشی و دیپلماسی علمی آشنا شده و دو طرف بر تعمیق روابط علمی و پژوهشی و افزایش سطح مراودات دوجانبه تاکید نمودند. سردار احمدی مقدم رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی با اشاره به سفر ماه گذشته خود به کشور عمان و قدردانی از میهمان‌نوازی طرف عمانی بر علاقمندی دانشگاه عالی دفاع ملی برای حضور هرچه بیشتر دانشجویان کشورهای دوست و مسلمان و به خصوص کشور سلطنت عمان و تحصیل در دانشکده بین‌الملل این دانشگاه تاکید نموده و با بیان اینکه این دانشگاه در سطح راهبردی اقدام به تربیت مدیران نظامی و غیرنظامی می‌نماید، ابراز امیدواری نمودند در آینده شاهد حضور تعداد بیشتری از دانشجویان عمانی از بخش‌های مختلف کشور عمان در دانشگاه عالی دفاع ملی باشیم. در ادامه این حضور، معاون عملیات و برنامه‌ریزی رئیس ستاد نیروهای مسلح کشور سلطنت عمان از کتابخانه و دانشکده‌های دفاع، امنیت، مدیریت راهبردی و بین‌الملل دانشگاه از نزدیک بازدید نموده و با نحوه تدریس و امکانات موجود دانشگاه برای دانشجویان ایرانی و خارجی و آشنا گردید. در پایان این مراسم، نشان دانشگاه عالی دفاع ملی به طرف عمانی اهدا و متقابلاً نشان ستاد نیروهای مسلح کشور سلطنت عمان به رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی اهدا گردید. سرتیپ ستاد حامد بن عبدالله بن احمد البلوشی پیش از ترک دانشگاه عالی دفاع ملی، در دفتر یادبود دانشگاه، جملاتی را بدین شرح نوشت: «امروز افتخار داشتیم از دانشگاه عالی دفاع ملی بازدید نماییم. حقیقتاً از مشاهده پیشرفت و توسعه عظیمی که این دانشگاه به آن دست یافته احساس شادمانی کردم. اینجانب از دانشکده‌های این دانشگاه بازدید نمودم و در این راستا از همه دست اندرکاران بابت استقبال گرم و صمیمی‌شان کمال تشکر و قدردانی را دارم و توفیقات روزافزون را برایشان آرزومندم.»

کلید واژه ها: دانشگاه رئیس دانشگاه دانشگاه عالی دانشگاه عالی دفاع ملی دانشگاه عالی دفاع دفاع عالی دفاع دفاع ملی عالی عالی دفاع ملی