بازدید اعضای موسسه آینده روشن قم از دانشگاه عالی دفاع ملی

۲۰ آذر ۱۴۰۲ | ۰۷:۲۱ کد : ۶۸۶۸ اخبار دانشگاه
بازدید اعضای موسسه آینده روشن قم از دانشگاه عالی دفاع ملی

به گزارش مرکز ارتباطات و روابط بین‌الملل دانشگاه عالی دفاع ملی، رئیس و اعضای هیئت موسسه آینده روشن قم، روز یکشنبه مورخه ۱۹ آذر ماه ۱۴۰۲ از دانشگاه عالی دفاع ملی بازدید نموده و با رئیس و مسئولین این دانشگاه ملاقات و دیدار نمودند. حجت الاسلام و المسلمین پورسیدآقایی رئیس موسسه آینده روشن قم به همراه تعدادی از مسئولین و اساتید این موسسه ضمن حضور در دانشگاه عالی دفاع ملی با سردار سرتیپ دکتر اسماعیل احمدی مقدم رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی ملاقات نمودند. در این دیدار رئیس موسسه آینده روشن قم با اشاره به آیاتی از سوره مبارکه انسان و ذکر مناقب اهل بیت علیهم‌السلام که تا حد ایثار کار می‌کردند، بی‌آنکه چشم‌داشتی به پاداش داشته باشند، ضمن اینکه از روز قیامت نیز هراس داشتند تا مبادا رضای خداوند را تامین نکرده باشند، این شخصیت‌های عظیم را الگویی شایسته برای انسان امروزی عنوان کردند. حجت الاسلام پورسید آقایی در ادامه اظهارات خود به همایش بین‌المللی دکترین مهدویت اشاره نمود که نوزدهمین دوره آن در اسفند ماه سالجاری در تهران و با حضور ریاست محترم جمهور افتتاح خواهد شد و موسسه آینده روشن قم مسئولیت برگزاری آن برعهده خواهد داشت. وی در ادامه به موضوعات اصلی این همایش پرداخت که جوان، انتظار و استمرار انقلاب اسلامی محور اصلی آن می‌باشد. سردار دکتر احمدی مقدم نیز ضمن استقبال از اعضای این هیئت، برگزاری این اجلاس با موضوع مهدویت و توجه به بحث جوان و انتظارات جوانان امروزی از جامعه اسلامی را بسیار مهم و ارزشمند خواندند و تاکید نمودند که این اجلاس و اهداف آن باید بتواند به نتایجی دست پیدا کند که راهنمای خوبی برای جوانان امروز نه تنها کشورمان ایران، بلکه تمام جوانان جوامع اسلامی در سراسر جهان باشد. رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی در ادامه اظهارات خود بیان داشتند: برای ما افتخار است که در زمینه مهدویت کاری انجام دهیم چراکه مهدویت موضوعی آرمانی است و آرمان نه به مفهوم آرزو، بلکه به معنای نقطه امیدبخش و جهت ساز برای حرکت، که مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز قرار دارد. ایشان در ادامه بیان داشتند: داشتن امید در همه امور گشایش ایجاد می کند و آرمان محدود به زمان و مکان نیست و جهت‌ساز است و ارزش‌ها را نشان می‌دهد که به کدام سمت حرکت کنیم. در پایان این دیدار، طرفین بر سر آماده‌سازی تفاهم‌نامه همکاری برای توسعه ارتباطات فی‌مابین توافق نمودند.

کلید واژه ها: دانشگاه دانشگاه عالی دانشگاه عالی دفاع دانشگاه عالی دفاع ملی رئیس موسسه موسسه آینده موسسه آینده روشن موسسه آینده روشن قم عالی