سخنرانی رییس پژوهشکده جنگ نرم دانشگاه عالی دفاع ملی در جلسه جهاد تبیین

۲۱ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۰ کد : ۶۸۷۰ اخبار دانشگاه
سخنرانی رییس پژوهشکده جنگ نرم دانشگاه عالی دفاع ملی در جلسه جهاد تبیین

به گزارش مرکز ارتباطات و روابط بین‌الملل دانشگاه عالی دفاع ملی، سردار سرتیپ بسیجی افشار رئیس پژوهشکده جنگ نرم دانشگاه عالی دفاع ملی در جلسه جهاد تبیین که صبح روز دوشنبه ۲۰ آذر ماه در سالن آبشناسان این دانشگاه برگزار گردید، اظهار داشت: بحث دانشجو و جنبش و جریان دانشجویی در کشور ما ادامه داشته و سابقه آن به قبل از پیروزی انقلاب اسلامی برمی‌گردد و محیط‌های دانشگاهی نیز از همان زمان مورد طمع و نظر جهان استکبار و رژیم پهلوی قرار داشت و سعی داشتند اهداف خود را از محیط‌های دانشجویی تأمین کنند. سردار افشار تاکید کرد: جریان دانشجویی بعد از انقلاب اسلامی، رنگ و لعاب بیشتری به خود گرفت و در مقابله با تهدیدات و در صحنه متمرکز ماند و یکی از مهم‌ترین محورهای مطالعات اندیشه امام راحل (ره) نیز جریان نهادهای انقلاب اسلامی بوده است. رئیس پژوهشکده جنگ نرم دانشگاه عالی دفاع ملی ادامه داد: اگر بخواهیم حکومت ما، حکومت مردمی باشد و مردم‌سالاری دینی اتفاق بیفتد، بایستی امور به مردم سپرده شود و این موضوع محدود به رأی مردم به مجلس و دولت و نهایتاً محدود به انتخابات نمی‌شود. سردار افشار افزود: دولت مردمی این است که مردم در صحنه بمانند و در اجرا نقش تعیین‌کننده‌ای داشته باشند و امام خمینی (ره) نیز چنین برداشتی از حکومت اسلامی داشتند، به نحوی که بار اصلی اجرا بر دوش مردم باشد و دولت محدود باشد به سیاست‌گذاری، نظارت، هدایت و حمایت و در این چارچوب عمل کند. رئیس پژوهشکده جنگ نرم خاطرنشان کرد در نهاد انقلابی کار اجرا را باید به مردم بسپاریم سپس آن را نهادینه کنیم، مردم تک تک ساماندهی و سازماندهی شوند و برای حرکت مردم در کشور ریل‌گذاری شود. وی افزود: نقش دانشجویان، در شکل‌گیری این نهادها و جریان انقلاب فرهنگی تعیین‌کننده بود و دانشگاه به مدت ۲ الی ۳ سال تعطیل شدند و این حجم عظیم از دانشجویان به سوی نقش‌آفرینی در دفاع از کشور، در سازندگی، در برقراری امنیت و بخش‌های مختلف که جریان دانشجویی نقش اول را داشت سوق داده شد. سردار افشار در پایان تصریح کرد: خیلی از پیشرفت‌های کشور، مرهون تلاش جهادگران و جهاد دانشجویی است و هرچیزی که از قالب کلاسیک خارج شد، با حضور مردم و نقش جوانان برنامه‌ریزی شد و به طور جهشی پیش رفت.

کلید واژه ها: دانشجویی نقش دانشگاه دانشگاه عالی دانشگاه عالی دفاع دانشگاه عالی دفاع ملی اسلامی انقلاب اسلامی افشار سردار افشار

( ۱ )