برگزاری نشست تخصصی در دانشگاه عالی دفاع ملی اهمیت توجه به متاورس (دوقلوی دیجیتال) در مدیریت بحران
به گزارش مرکز ارتباطات و روابط بینالملل، روز دوشنبه 21 آبان 1403، نشستی تخصصی با عنوان «متاورس (دوقلوی دیجیتال) در مدیریت بحران» با همت گروه مستقل پژوهشی مدیریت راهبردی بحران در دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار گردید.
در ابتدای این نشست، مهندس ذبیح الله شیشهگر، دبیر گروه مستقل مدیریت راهبردی بحران در دانشگاه عالی دفاع ملی ضمن عرض خیرمقدم، توضیحاتی را در خصوص اهمیت برگزاری این نشست ارائه نمود و در ادامه، دو تن از اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران، آقایان دکتر ناصر مزینی رئیس دانشکده مهندسی رایانه و دکتر محمدحسین روزبهانی استادیار دانشکده مهندسی مکانیک به ارائه سخنرانی پرداختند.
در پایان این نشست تخصصی، امیر سرتیپ دکتر خسرو بوالحسنی جانشین دانشگاه عالی دفاع ملی با بیان اینکه در هیچ کشوری در دنیا سابقه ندارد که حادثه طبیعی رخ دهد و نیروهای مسلح برای خدماترسانی به آسیبدیدگان در آن مشارکت نداشته باشند، گفت: حضور نیروهای مسلح به دلایل آمادگی این نیروها، برگزاری مانورهای مختلف، نیروی انسانی، نظم و انضباط و امکاناتی است که در اختیار دارند نقش مهمی در خدمات رسانی دارند، به عنوان مثال در کشور ما قرارگاه سازندگی حضرت خاتم الانبیاء(ص) 3 هزار دستگاه ماشین آلات در اختیار دارد که میتوان در شرایط اضطراری از این ظرفیت استفاده کرد.
امیر بوالحسنی با تاکید بر اینکه ما از سیستم سنتی و گذشته باید عبور کنیم و وارد موضوعات جدیدی همچون هوش مصنوعی شویم، افزود: این همایش با همین هدف و کاربرد هوش مصنوعی در سازمان مدیریت بحران و اداره بحرانهای طبیعی با حضور دستگاههای مختلف کشوری و لشکری برگزار میشود. وی گفت: از 43 نوع حادثه، 34 حادثه در ایران و خصوصاً تهران پر تکرار رخ میدهد و به همین دلیل حوادث پرتکرار را آماده کردهایم تا توسط هوش مصنوعی بتوانیم آنها را شبیه سازی کنیم.
در پایان این نشست، از برگزارکنندگان این نشست تخصصی، تقدیر و از سخنرانان شرکتکننده در این نشست از دانشگاه علم و صنعت ایران قدردانی گردید.
نظر شما :