برگزاری نشست تخصصی «تبیین روایت‌ها و پاسخ به شبهات جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی» در دانشگاه عالی دفاع ملی

۰۹ دی ۱۴۰۴ | ۱۸:۴۱ کد : ۷۵۲۸ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۷۷
برگزاری نشست تخصصی «تبیین روایت‌ها و پاسخ به شبهات جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی» در دانشگاه عالی دفاع ملی

 به گزارش مرکز ارتباطات و روابط بین‌الملل، نشست تخصصی «تبیین روایت‌ها و پاسخ به شبهات جنگ ۱۲ روزه جمهوری اسلامی ایران و رژیم صهیونیستی» در راستای پاسداشت ششمین سالگرد شهادت سردار سپهبد شهید حاج‌قاسم سلیمانی (رضوان‌الله‌تعالی‌علیه) با حضور تعدادی از اساتید و اندیشمندان و شخصیت‌های برجسته داخلی و بین‌المللی حامی مقاومت در منطقه و جهان امروز سه‌شنبه ۹ دی‌ماه ۱۴۰۴ در دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار گردید.

 در ابتدای این نشست که باهدف تبیین ابعاد راهبردی جنگ روایت‌ها و بررسی جنگ رسانه‌ای و شناختی دشمن علیه جمهوری اسلامی ایران برگزار شد ابتدا دکتر علی علیزاده عضو شورای سیاست‌گذاری مشورتی مجمع جهانی بیداری اسلامی پیام دکتر علی‌اکبر ولایتی دبیرکل مجمع را قرائت نمود. سپس سردار سرتیپ پاسدار دکتر اسماعیل احمدی‌مقدم، فرمانده دانشگاه عالی دفاع ملی ضمن عرض خیرمقدم و خوش آمد خدمت همه مهمانان و تبریک ایام ماه مبارک رجب و آغاز سال میلادی جدید و آرزوی توفیق و سربلندی برای همه بخصوص مظلومان فلسطینی گفت: بعد از زمان فروپاشی شوروی، تقریباً آمریکا به‌عنوان بزرگ‌ترین قدرت در دنیا ظهور پیدا کرد و جهان دو اردوگاهی، تک اردوگاهی شد و با ادعای مدیریت جهانی مداخلات خود را بدون اتکا به قواعد بین‌المللی توسعه داد، حتی مجوزهای سازمان ملل را نادیده گرفت و هنجارها را رعایت نمی‌کند. بعد از ۱۱ سپتامبر و لشکرکشی به غرب آسیا، افغانستان، عراق و خساراتی که به مردم این منطقه وارد کرده و جنایاتی که مرتکب شدند نهایتاً شاهد ترک منطقه و قبول شکست، آن هم به‌صورت فرار شدند.

 وی تصریح کرد: امروز ترامپ ادعا دارد هزاران میلیارد دلار در منطقه هزینه کرده و هیچ دستاوردی نداشته‌اند، درحالی‌که پیش‌ازاین بر طبل پیروزی می‌زدند.

 رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی با اشاره به در پیش بودن سالروز شهادت سردار سپهبد شهید حاج‌قاسم سلیمانی گفت: یاد و خاطره حاج‌قاسم را گرامی می‌داریم که فرمانده محوری در جریان مبارزه با سلطه غرب در منطقه بود. کینه ترامپ با سردار سلیمانی بی‌جهت نیست، چرا که عملیات آن‌ها را با شکست مواجه کرد، آن‌ها با حضور تروریسم، منطقه ما را وارد مرحله جدیدی کردند، گرچه فروکش کرده؛ اما تا امروز ادامه دارد.

 ایشان در ادامه گفت: تحولات دیگری در سال‌های اخیر رخ داد بعد از واقعه ۷ اکتبر منطقه دستخوش تحولات بزرگی شد و این مسئله را باید در بستر دوران گذار جهانی از تک‌قطبی آمریکا محور به چندقطبی ببینیم. در جنگ روسیه و اوکراین هم شاهد هستیم که روسیه در برابر کل اروپا در حال کسب پیروزی است.

 وی با اشاره به سند امنیت ملی آمریکا گفت: تصویر ترامپ از اروپا یک تصویر شکست خورده‌ای است فاقد دفاع از خود، بحران مهاجرت و بحران امنیت حتی در این سند تأکید کرده تا ۲۰ سال آینده تردید دارند اروپا وجود دارد یا خیر و آن را رها کرده به قاره آمریکا می‌پردازد. روسیه‌ای که در ابتدا پیش‌بینی می‌شد شکست‌خورده است، اما امروز فاتح میدان است.

 وی گفت: دوران افول و پایان قدرت‌های بزرگ، دورانی پرمخاطره و خطرناک است. قدرت‌هایی که در حال افول هستند خطرناک‌تر ظاهر می‌شوند تا بتوانند قدرت خود را حفظ کنند. در سند امنیت ملی آمریکا به پایان جنگ‌های ۸۰ساله اشاره می‌شود و خواهان پایان جنگ‌هاست و تنها تأکید دارد از موجودیت اسرائیل حمایت می‌کنیم. اما آنچه نتانیاهو به دنبال آن است در سند امنیت ملی آمریکا با آن مخالفت می‌شود، حتی درمورد ایران می‌گوید اجازه نمی‌دهیم قدرت موشکی و هسته‌ای ایران تهدیدی برای ما باشد و انرژی که علت اصلی حضور آمریکا بود، دیگر به آن نیاز ندارد و خواهان پایان این جنگ‌ها در منطقه است.

 ایشان افزود: جنگ‌ها بعد از ۷ اکتبر محدود به فلسطین نشد و به مناطق دیگر گسترش پیدا کرد. به‌ظاهر در حمله به لبنان، غزه و فلسطین و بعد از سقوط دولت سوریه؛ یک احساس پیروزی به صهیونیست‌ها دست داد و فکر کردند با حمله به ایران پیروز خواهند شد، اما افسانه شکست‌ناپذیری آنها در حمله به ایران شکست خورد.

 سردار احمدی‌مقدم همچنین گفت: هدف آنها اول حذف موضوع فلسطین بود که باوجود کمک‌های آمریکا و قتل و غارت موفق به آن نشدند. به‌رغم آنچه آن‌ها فکر می‌کردند، ایران توانسته به مرحله قوی‌تر از قبل از جنگ هم برسد، امروز آن‌ها نگران عملیات پیش‌دستانه جمهوری اسلامی ایران هستند. در حقیقت آن چیزی که قرار بود اسرائیل به‌عنوان هژمون در غرب آسیا مطرح شود، شکست خورد.

 رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی همچنین گفت: روندسازش در منطقه با سازش‌کاری برخی جریانات رو به پیشرفت بود، اما نه‌تنها متوقف شد؛ بلکه یک مسابقه تسلیحاتی را شاهد هستیم. امروز پیکان این مسابقه تسلیحاتی متوجه رژیم صهیونیستی است. رژیم صهیونیستی محور و تهدید اصلی است.

 ایشان اعلام کرد: بعد از دو سال، مقاومت همچنان در اوج قدرت است، ایران هست؛ ضرباتی دریافت شده اما همه سر جای خود قرار دارند مسئله فلسطین ادامه دارد، در مقابل درون رژیم صهیونیستی اقتصاد ضربات جدی دیده و هزینه‌های نظامی افزایش‌یافته است. رژیمی که هدفش نیل تا فرات بود، محدود به بقا در بین دیوارهای بتنی و زیر گنبد آهنین شد.

 وی تصریح کرد: در حوزه سیاست داخلی با دشواری‌های زیادی روبه‌رو هستند، در حوزه خارجی اسرائیل تلاش کرده بود به دولت مشروع تبدیل شود، امروز چنان به قهقرا رفته‌اند به یک نظام نامشروع و ضدبشری تبدیل شده‌اند و امروز هم‌نوایی مردم عالم را در پشتیبانی از مردم فلسطین می‌بینیم.

 رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی در پایان اظهار داشت: باید هوشیار باشیم، غفلت‌ها موجب ازدست‌رفتن فرصت‌ها می‌شود، اما فرصت‌ها نیز در دل همین تهدیدها نهفته است. هر جا تهدیدی اوج گرفت فرصت جدیدی از درون آن متولد می‌شود، عزیزان و نخبگان روایتگرانی هستند که می‌توانند صادقانه به تبیین روایت‌ها و پاسخگویی به شبهات و دروغ‌های رسانه‌ای رژیم صهیونیستی بپردازند نباید اجازه داد از دامی که در آن گرفتار هستند نجات پیدا کنند. برای همه دوستان آرزوی توفیق و سلامتی دارم.

 

 در ادامه جلسه دکتر «یحیی غدار»، دبیرکل مجمع جهانی حمایت از مقاومت، به سخنرانی پرداخت و اظهار داشت: در محور مقاومت و مجمع جهانی حمایت از مقاومت، نمایندگانی از ۸۷ کشور در پنج قاره حضور دارند، این مسئله نشان‌دهنده ظرفیت و اهمیت نیروی مقاومت از منظر میدانی و فیزیکی است. باید هوشیار باشیم و بدانیم دشمنان برای نابودی ملت‌ها هیچ خط قرمزی ندارند؛ ازاین‌رو حمایت و پشتیبانی از ایران یک ضرورت است، چرا که جمهوری اسلامی ایران پشتوانه اصلی مقاومت به شمار می‌رود.

 وی تصریح کرد: ما وارد نبردی شده‌ایم که شاید بسیاری هنوز برداشت دقیقی از مفهوم و ماهیت مقاومت نداشته باشند. ما در این مجمع با ایدئولوژی‌ها، عقاید و ایده‌های متنوع حضور داریم و صرف‌نظر از تفاوت‌های اعتقادی، تلاش می‌کنیم خدمتی صادقانه به جبهه مقاومت ارائه دهیم.

 دبیرکل مجمع جهانی حمایت از مقاومت به نقش کشورهای هم‌پیمان اشاره کرد و افزود: کشورهایی مانند چین و روسیه، باوجود همراهی سیاسی، هنوز نتوانسته‌اند به‌صورت عملی در عرصه مقاومت نقش‌آفرینی کنند.

 دکتر غدار خاطرنشان کرد: مسئولیت سنگینی بر دوش جمهوری اسلامی ایران قرار دارد؛ چرا که ایران حمایت از جریان مقاومت را بر عهده دارد.

 دبیرکل مجمع جهانی حمایت از مقاومت اظهار داشت: در تجاوز آشکاری که علیه ایران، غزه و یمن صورت گرفت، رژیم متجاوز صهیونیستی به‌خوبی دریافت که توان اقدام مؤثر علیه ایران را ندارد.

 وی با اشاره به فرمایش امام علی (ع) ابراز داشت: امتی که ذلت را بپذیرد، به نابودی کشیده می‌شود. ما باید هوشیار باشیم و بدانیم دشمنان برای نابودی ملت‌ها هیچ خط قرمزی ندارند؛ ازاین‌رو حمایت و پشتیبانی از ایران یک ضرورت است، چرا که جمهوری اسلامی ایران پشتوانه اصلی مقاومت به شمار می‌رود.

 وی همچنین گفت: به دنبال صلحی عادلانه هستیم، درحالی‌که رژیم صهیونیستی و غرب تحت عنوان حقوق بشر، مرتکب جنایت می‌شوند. ما باید در چارچوب قوانین بین‌المللی حرکت کنیم و این واقعیت را یادآور شویم که رژیم صهیونیستی برخلاف منشور سازمان ملل متحد عمل می‌کند.

 دبیرکل مجمع جهانی حمایت از مقاومت در پایان گفت: باید در تمام عرصه‌هایی که نیروهای مقاومت حضور دارند، از آن‌ها حمایت همه‌جانبه صورت گیرد.

  در ادامه جلسه سردار سرتیپ پاسدار دکتر مصطفی مرادیان رئیس دانشکده بین‌الملل دانشگاه به ابعاد متفاوتی از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه جمهوری اسلامی ایران و رژیم صهیونیستی، پیامدها و نتایج حاصله پرداخت.

 در نهایت این نشست با هم‌اندیشی و تبادل نظر و دیدگاه‌های اعضای شرکت‌کننده و فرمانده دانشگاه عالی دفاع ملی پایان پذیرفت.

کلیدواژه‌ها: ایران اسلامی ایران جمهوری اسلامی ایران مقاومت حمایت مقاومت مجمع جهانی حمایت مقاومت جهانی حمایت مقاومت حمایت جهانی حمایت مجمع جهانی حمایت


نظر شما :