پیشرفت گروه‌های تحقیقاتی ایرانی در تولید واکسن کووید-۱۹

پیشرفت گروه‌های تحقیقاتی ایرانی در تولید واکسن کووید-۱۹

دکتر «سعید نمکی»، وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشورمان روز جمعه (۲۷ تیر ۱۳۹۹) در مصاحبه با خبرنگاران گفت: «در زمینه تولید واکسن کووید- ۱۹ گروه‌های تحقیقاتیِ متعددی در کشور فعال هستند که دو سه تیمِ تحقیقاتی پیشرفت‌های خوبی را حاصل کردند.» وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود: «خوشبختانه در مدل‌های حیوانی جواب‌های بسیار خوبی گرفتیم و امیدواریم به زودی بتوانیم واکسن تولیدیِ محققان ایرانی را روی انسان هم امتحان کنیم.»

وی گفت: «ما پا به پای ۵ کشور بزرگی که دارند رویِ کووید- ۱۹ کار می‌کنند پیش می‌رویم و گامی هم از آن‌ها عقب نیستیم.» دکتر نمکی ابراز امیدواری کرد: «در آینده نزدیک خبر‌های خوشی را در این زمینه به مردم کشورمان اعلام خواهیم کرد.»

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی از فعالیت ۵۷ گروهِ تحقیقاتی برای تولید دارویِ بیماری کرونا خبر داد و گفت: «این گروه از دانشمندان ایرانی روی دستورالعمل‌های دارویی بسیاری کار می‌کنند که نتایج آن در یک کمیته علمی بررسی می‌شود.» وی افزود: «در این کمیته علمی حدود ۵۰ نفر از برجسته‌ترین دانشمندانِ کشور درباره تولید دارو‌های جدید بحث و گفت‌و‌گو می‌کنند.»

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با ابراز امیدواری از اینکه در آینده نزدیک دانشمندان ایرانی بتوانند نتایج بررسی تحقیقات خودشان را اعلام کنند، گفت: «در تحقیقات جهانی و بین‌المللی هم ایران به عنوان یکی از کشور‌های بسیار فعال حضور دارد و با تعداد بسیار بالایی از موارد و نتایج تحقیقاتی مشارکت می‌کند.» دکتر نمکی افزود: «انشاءالله بتوانیم نتایج این تحقیقات را به زودی اعلام کنیم و دستورالعملِ داروی جدیدی را تنظیم کنیم.»

منبع خبر: خبرگزاری صدا و سیما

کلید واژه ها: دکتر نمکی وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کرونا