ملت‌ها هرگز تسلیم توطئۀ دشمنان نمی‌شوند

ملت‌ها هرگز تسلیم توطئۀ دشمنان نمی‌شوند

دکتر «محمدباقر قالیباف»، رئیس مجلس شورای اسلامی کشورمان روز دوشنبه (۲۴ شهریور ۱۳۹۹) با «نوری مالکی»، رئیس ائتلاف دولت قانون و نخست‌وزیر اسبق عراق دیدار و گفت‌وگو کرد. وی با اشاره به اهمیت فعالیت پارلمان‌ها در پیشرفت کشورها، اظهار داشت: «نمایندگان پارلمان می‌توانند با نظارت دقیق بر اجرای قوانین، زمینۀ رضایتمندی مردم را ایجاد کنند و دستیابی به این مهم عامل وحدت خواهد بود.»

دکتر قالیباف با اشاره به خصائصِ حکمرانی در جامعه اسلامی، تصریح کرد: «اگر مسئولان کشورها خصوصاً کشورهای مسلمان به وظایف خود به خوبی عمل کنند، بدونِ شک توطئه‌های دشمنان نقش برآب خواهد شد.» رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه اگر مشارکت و نقش مردم و ملت‌ها قوی شود، دولت‌ها نیز قوی خواهند شد، گفت: «بر این اساس اگر امروزه مشاهده می‌شود برخی دولت‌ها تحت فشار مستکبران درصدد عادی‌سازی اجباری روابط با رژیم صهیونیستی هستند، باید به ملت‌های آن‌ها توجه شود زیرا مردمان این کشورها حاضر به تحمل سلطۀ مستکبران نیستند.» وی با تمجید از رأی پارلمان عراق مبنی بر خروج آمریکا از عراق، تحقق آن را گامی مهم خواند.

در ادامۀ این دیدار «نوری مالکی»، رهبر ائتلاف دولت قانون و نخست‌وزیر سابق عراق ضمن قدردانی از رهبر معظم انقلاب اسلامی و سایر مسئولان جمهوری اسلامی ایران در حمایت مستمر از محور مقاومت، امنیت و ثبات منطقه و به ویژه عراق، گفت: «قطعاً مواضع جمهوری اسلامی ایران موجب شده جبهۀ مقاومت در برابر توطئه‌های دشمنان اسلام و مسلمانان ایستادگی کند و به پیروزی برسد.» وی با اشاره به اینکه متأسفانه عادی‌سازی روابط برخی کشورها با رژیم صهیونیستی موجب بروزِ چالش برای جامعه اسلامی شده است، تصریح کرد: «باید با همفکری و همگرایی در مقابلِ روند عادی سازی روابط با اشغالگران قدس ایستادگی شود.» رهبر ائتلاف دولت قانون عراق، گفت: «روابط «انور سادات» در مصر با رژیم صهیونیستی در جریان جنگ و شرایط پس از این مهم رخ داد؛ اما این دسیسه اکنون با فشارهای سیاسی و اقتصادی در حال رخ دادن است که باید برای آن تدبیر شود.» مالکی گفت: «اعتقاد دارم ملت‌های قوی می‌توانند در برابر نفوذ بیگانگان ایستادگی کنند؛ از این رو اگر دولت‌ها تسلیم فشار دشمنان شوند، ملت‌ها مقامت خواهند کرد.»

«نوری المالکی»، رئیس جریان دولت قانون عراق که به تهران سفر کرده است، روز دوشنبه (۲۴ شهریور ۱۳۹۹) همچنین با دریابان «علی شمخانی»، نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و پیرامون مسائل دو‌جانبه و منطقه‌ای با وی گفت‌وگو کرد.

دریابان شمخانی در این دیدار با تبیین راهبرد تفرقه افکنانه و ناامن‌ساز آمریکا در منطقه، مهم‌ترین اولویت کشور‌ها برایِ مقابله با این رویکرد را انسجام و وحدت داخلی و اشتراک مساعی بین کشور‌های منطقه خواند. وی با بیان اینکه دشمنان وحدت و پیشرفت عراق درصددند انتخابات آتی در این کشور را به محملی برای ایجاد اختلاف، درگیری و نهایتاً ناامنی تبدیل کنند، بر ضرورت حفظ هوشیاری و انسجام آحاد مردم عراق به ویژه احزاب، گروه‌ها و شخصیت‌های شیعی تأکید کرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با اشاره به تلاش‌های همه جانبۀ آمریکا برای تضعیف کشور‌های منطقه که با هدف حفظ امنیت رژیم صهیونیستی و تسلط این رژیم جعلی بر کشور‌های عربی و اسلامی صورت می‌گیرد، تصریح کرد: «رژیم صهیونیستی با طرح به اصطلاح صلح درصدد تحقق شعار تسلط بر نیل تا فرات است.» وی با هشدار به سران خائن و سازشکاری که منافع جهان اسلام، آرمان فلسطین و رهایی قدس شریف را قربانی امیال زودگذر و بقای کوتاه مدت خود کرده‌اند، گفت: «جهان اسلام هرگز اجازه تحقق چنین طرح خطرناک و خائنانه‌ای را نخواهد داد.»

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در پایان گفت: «تردید نداریم که خون پاک سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس و دیگر شهدای گرانقدر مقاومت و مجاهدت رهروان صدیق این شهیدان، ریشۀ آمریکا و رژیم صهیونیستی را از منطقه برخواهد کند.»

منبع خبر: خبرگزاری تسنیم

کلید واژه ها: دکتر قالیباف دریابان شمخانی المالکی عراق