برگزاری آیین تکریم و معارفه رؤسای قدیم و جدید دانشگاه

برگزاری آیین تکریم و معارفه رؤسای قدیم و جدید دانشگاه

آیین تکریم و معارفه رؤسای قدیم و جدید دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی در روز دوشنبه مورخه ۲۹/‏۰۶/‏۱۴۰۰‬ با حضور مقامات و مسئولان عالیرتبه از سازمان های لشکری و کشوری و با رعایت دستورالعمل های بهداشتی در سالن همایش‌های دانشگاه برگزار شد.

در این آیین سردار سرلشکر محمد باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و رئیس هیئت امنای دانشگاه، سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده محترم کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، دکتر احمد وحیدی وزیر محترم کشور، سردار سرتیپ پاسدار حسین اشتری فرمانده محترم نیروی انتظامی، وجمع کثیری از فرماندهان و مسئولان عالی نیروهای مسلح و کشور حضور داشتند.

در ابتدای مراسم جانشین رئیس دانشگاه، دریادار دوم دکتر قادرپناه، ضمن خیرمقدم، گزارشی مختصر از عملکرد ۵ ساله سردار سرتیپ پاسدار دکتر احمد وحیدی، رئیس قبلی دانشگاه ارائه نمود و ضمن تقدیر و تشکر از ایشان آمادگی دانشگاه را برای انجام تدابیر رئیس جدید اعلام نمود.

سپس حکم انتصاب رئیس جدید دانشگاه، سردار سرتیپ پاسدار دکتر اسماعیل احمدی مقدم که بر اساس پیشنهاد رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به تصویب فرماندهی معظم کل قوا (مدظله العالی) رسیده، توسط رئیس بازرسی ستاد کل نیروهای مسلح، سرتیپ دکتر شیخ حسنی قرائت و با حضور سردار سرلشکر پاسدار دکتر محمد باقری و رؤسای قدیم و جدید دانشگاه، الواح انتصاب و تکریم به آنان اهداء گردید.

در ادامه آیین، سردار ریاست محترم ستاد کل نیروهای مسلح و رئیس هیئت امنای دانشگاه به ایراد سخنرانی پرداخت. ایشان در سخنان خود با گرامیداشت ایام هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی، و همچنین اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید در دانشگاه، بیان داشت: «دانشگاه عالی دفاع ملی با ادغام پژوهشگاه‌های زیر نظر نیروهای مسلح تبدیل به یک مجموعه ترکیبی آموزشی و پژهشی شده است و بحمدالله در طی ۵ سال مسئولیت سردار وحیدی توانست به رشد و ارتقاء کمی و کیفی برسد.»

وی ادامه داد: «مسئولیت‌های سنگینی بر عهده دانشگاه عالی دفاع ملی است و مسئولیت آموزش، تربیت و تعالی مدیران و فرماندهان عالی بخش لشکری و کشوری را بر عهده دارد و باوجود تمام تلاش‌هایی که تاکنون اتفاق افتاده، همچنان راه پیشرفت زیادی پیش‌رو دارد و همه ارکان دانشگاه به مدیریت ریاست جدید باید این مسیر جدید را طی کنند.»

سرلشکر باقری با اشاره به حوادث افغانستان گفت: «افغانستان نمونه روشنی از سرنوشت دولتی است که با اتکا به آمریکا و پشت کردن به‌تمامی همکاری‌ها و رویکردهای منطقه و همسایگان به این روز افتاد که ارتش و حاکمیت خود را در طی ده - یازده روز از دست داد و فرار کردند.»

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به خروج خفت‌بار آمریکا بعد از بیست سال از افغانستان خاطرنشان کرد: «فرار خفت‌بار آمریکا از منطقه نیز گویای این مهم است و دور نیست که کشورهای بیشتری که در این راه قرار دارند و همه اتکای خود را به آمریکا کرده‌اند به این روزگار گرفتار شوند.»

وی در بخش دیگری از سخنان خود به پیوستن ایران به پیمان همکاری شانگهای اشاره کرد و گفت: «از این به بعد چندقطبی را شاهد خواهیم بود و پیوستن ایران به پیمان شانگهای و قدرتی که در این پیمان وجود دارد، نشان‌دهنده وجود کشورهای دیگری است که در موازات باقدرت آمریکا در حال شکل‌گیری و ایفای نقش در صحنه جهانی هستند.»

سرلشکر باقری با اشاره به اقدامات رژیم صهیونیستی تأکید کرد: «رژیم صهیونیستی با غصب سرزمین فلسطین فکر می‌کرد که با اتکا به قدرت آمریکا می‌تواند دارای مسیر رو به رشد و قدرت گیری بیشتری باشد و دل‌خوش کرده بود به ارتباط با چند کشور حقیر و مزدور در منطقه که حوادث افغانستان و سایر حوادث در محور مقاومت و شکست‌های پی‌درپی این رژیم کودک کش نشان‌دهنده این است که آینده خوشی در انتظار این رژیم نیست.»

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: «مسئولان رژیم صهیونیستی هر زمان تهدیدات را مطرح می‌کنند، خود به‌خوبی می‌داند که هرگونه تعرض به سرزمین و منافع جمهوری اسلامی ایران با پاسخ قاطع و شکننده ایران روبه‌رو خواهد شد و در محور مقاومت و در محاصره گروه‌های مقاومت مانند حماس و جهاد تاب مقاومت را ندارند.»

در خاتمه مراسم رؤسای قدیم و جدید به ایراد سخنرانی پرداخته و از حسن اعتماد فرماندهی معظم کل قوا (مد ظله العالی) تقدیر و تشکر خود را ابراز داشتند.

منبع خبر: روابط عمومی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی

تصاویر منتخب مراسم در لینک زیر قابل مشاهده است:

کلید واژه ها: دانشگاه رئیس رئیس ستاد رئیس ستاد نیروهای مسلح رئیس ستاد نیروهای نیروهای ستاد نیروهای نیروهای مسلح مسلح ستاد نیروهای مسلح