برگزاری مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس

۰۶ مهر ۱۴۰۱ | ۲۰:۴۴ کد : ۶۵۸۱ اخبار دانشگاه
مراسم بزرگداشت چهل و دومین سالگرد هفته دفاع مقدس در روز چهارشنبه (۶ مهرماه ۱۴۰۱)، با هدف گرامیداشت مجاهدت‌های ناب شهیدان و ایثارگران و با خاطره گویی تنی چند از فرماندهان آن دوران در دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار گردید.
برگزاری مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس

در این مراسم سردار سرتیپ پاسدار دکتر «اسماعیل احمدی‌مقدم» فرمانده دانشگاه عالی دفاع ملی، طی سخنانی اظهار داشت: دفاع مقدس بخش اعظمی از هویت ملی مردم شریف و مقاوم ایران اسلامی را تشکیل می‌دهد و گویای این واقعیت است که ملت بزرگ ایران دارای هویتی غنی هستند. اگر به گذشته و تاریخ این مرز و بوم نگاه کنیم، درمی‌یابیم که هویت ما متشکل از رشادت، ایثار و مقاومت مردان این سرزمین است که در طول تاریخ برای حفظ عزت و اقتدار این مرز بوم از جان خود مایه گذاشتند تا این کشور در برابر تهدیدات و مخاطرات حفظ شود و این ایستادگی و مقاومت و دفاعِ جانانه، هویت ما را تشکیل می‌دهد.

ایشان در ادامه تصریح کرد: فرهنگ ایران اسلامی از گذشته تاکنون سینه به سینه منتقل شده تا امروز به دست ما رسیده است و این ایستادگی‌ها و مقاومت‌های وسیع بوده که باعث شده تا ما امروز به گذشته و فرهنگ خود افتخار کنیم و این هویت و فرهنگ در طول تاریخ، ماندگار است. ‌‌

کلید واژه ها: دفاع هویت تاریخ ملی فرهنگ ایران

( ۱۱ )