بزرگداشت چهل و سومین سالگرد هفته دفاع مقدس و روز سرباز در دانشگاه عالی دفاع ملی

۰۵ مهر ۱۴۰۲ | ۲۱:۲۱ کد : ۶۸۰۶ اخبار دانشگاه
بزرگداشت چهل و سومین سالگرد هفته دفاع مقدس  و روز سرباز در دانشگاه عالی دفاع ملی

دانشگاه عالی دفاع ملی با برگزاری مراسمی با حضور مسئولین، کارکنان، اساتید، دانشجویان و سربازان وظیفه ضمن بزرگداشت هفته دفاع مقدس و روز سرباز از جمعی از خانواده شهدا، جانبازان، ایثارگران، آزادگان سرافراز و سربازان وظیفه این دانشگاه تجلیل به عمل آورد. این مراسم که با تلاوت قرآن کریم و اجرای زنده سرود ملی و حماسی توسط رزم نوازان فراجا آغاز گردید، با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دهقان رئیس عقیدتی سیاسی دانشگاه عالی دفاع ملی ادامه یافت. حجت الاسلام و المسلمین دهقان با بیان خصوصیات جوان و پویایی آن، با بر شماری اسامی و سن فرماندهان دوران دفاع مقدس که بیشتر آنها بین ۲۱ تا ۲۸ سال داشته‌اند اظهار نمود: جوانان ما در آن دوران مسئولیت سختی را پذیرفتند، اکنون نیز مقام معظم رهبری در بیانات خود در خصوص گام دوم انقلاب بیش از ۴۰ بار به کلمه جوان برای توسعه و پیشرفت کشور اشاره نموده‌اند و این حاکی از اهمیت نقش جوانان در ساختن ایرانی آباد و آزاد است. در ادامه مراسم، رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی سردار سرتیپ دکتر اسماعیل احمدی‌مقدم ضمن گرامیداشت چهل و سومین سالگرد هفته دفاع مقدس و روز سرباز، سخنان خود را با یاد و خاطره شهیدان والامقام دوران دفاع مقدس آغاز نمود و در ادامه با اشاره به سوابق جنگ‌های دو سده اخیر که همواره ایران در آنها مورد تهاجم قرار گرفته و بخشی از ایران عزیز از کشور جدا شده است، اظهار داشت: جنگ هشت ساله با عراق تنها جنگی است که هیچ قسمتی از ایران جدا نشد. وی سپس در خصوص فشارها و هجمه‌های روزهای آغاز جنگ و از جمله فشار گروهک‌های مورد حمایت غرب و ترور شخصیت‌ها و مردم در ابتدای انقلاب، مطالبی را عنوان و بیان داشت با وجود خیانت‌هایی هم که برای تضعیف ارتش شده بود و سپاه هم در ابتدای تشکیل و شکل‌دهی خود قرار داشت، اما کشور به مسیر خود ادامه داد؛ این در حالی بود که صدام با بیان اینکه ما با یک گشت و گذار چند روزه ضمن سرنگونی جمهوری اسلامی، خوزستان را از ایران جدا می‌کنیم، به ایران حمله و جنگ را آغاز نمود. هرچند مدتی طول کشید ولی در ابتدا توانستیم عراق را در میدان جنگ ضمن زمین‌گیر کرده و از پیشروی ارتش عراق جلوگیری و از دست یابی ارتش عراق به اهدافش جلوگیری کنیم. وی همچنین اظهار داشت: من می‌دانم جوانان امروز ما کمتر از جوانان دوران دفاع مقدس نخواهند بود و اگر این جوانان هم آن روزها بودند همان حماسه‌ها را می‌آفریدند. در پایان این جلسه، هدایایی به تعدادی از خانواده‌های محترم شهدا، جانبازان و ایثارگران و سربازان وظیفه نمونه اهدا و از آنان قدردانی شد.

کلید واژه ها: دفاع عالی دفاع دانشگاه عالی دفاع دوران دفاع دفاع مقدس دفاع ملی جنگ مقدس دوران دفاع مقدس ایران