مصاحبه رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی با شبکه العالم به مناسبت هفته دفاع مقدس

۰۵ مهر ۱۴۰۲ | ۲۱:۳۲ کد : ۶۸۰۷ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی در گفتگو با العالم اظهار داشت: همواره با کشورهای منطقه از جمله با عربستان روابط خوبی در زمینه های امنیتی، مرزی، دریایی و مبارزه با قاچاق داشته ایم، ما همچنین با عمانی ها با اماراتی ها با قطری ها ارتباط خوبی داریم.
مصاحبه رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی با شبکه العالم به مناسبت هفته دفاع مقدس

سردار اسماعیل احمدی مقدم رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی در گفتگو با العالم با اشاره به شرایط حاکم بر نیروهای نظامی ایران در طول جنگ تحمیلی و تلاش متخصصان داخلی در طول جنگ و پس از آن برای ساخت تجهیزات نظامی، گفت: با ابتکار و نوآوری از راهبرد جدیدی استفاده کردیم که به جنگ ناهمتراز مشهور است یعنی اگر دشمن هواپیما دارد ما از موشک ها و پهپادها استفاده کردیم و با اتکا به داخل امروز به مرحله ای رسیده ایم که نیاز چندانی به خارج در زمینه تجهیزات نظامی نداریم و صاحب تکنولوژی هستیم و در خیلی از سلاح ها در مرزهای تکنولوژی جهانی و گاهی فراتر هستیم و دست برتر داریم. تولد حزب الله آغاز حمایت جمهوری اسلامی از مستضعفین در منطقه بود رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در قبال مردم منطقه و فلسطینی‌ها گفت: به فرمان امام در سال ۶۱ واحدهای رزمی جمهوری اسلامی به لبنان رفتند و در سایه این حضور حزب‌الله متولد شد؛ تولد حزب الله آغاز حمایت جمهوری اسلامی از مستضعفینی در منطقه بود که به امام و ولایت فقیه و ملت ایران تکیه کردند؛ رمز نفوذ ما پول و قدرت و سلاح در آنجا نبود طرفداری از مستضعفان و مبارزه با استکبار و ظلم است که دیگران از جمهوری اسلامی ایران استمداد می طلبند و جمهوری اسلامی برابر آموزه ها و قانون اساسی خودش وظیفه خود می داند که به مظلوم و مستضعف کمک کند. شدت گرفتن افول رژیم صهیونیستی در ۳۰ سال گذشته؛ اشغالگران درگیر مشکلات داخلی هستند سردار اسماعیل احمدی مقدم ضمن تاکید بر این مهم که موازنه قدرت همواره به نفع محور مقاومت و جمهوری اسلامی و به ضرر اسرائیل و حامیان آن رقم خورده است؛ گفت: سال ۶۱ اوج قدرتنمایی اسرائیل و استکبار بوده است، از آن پس در پی عملیات های مختلف از جمله عملیات مارینز، افول اسرائیل و استکبار آغاز شد و تا امروز ادامه دارد، امروزه مشکلات بیرونی به داخل جامعه رژیم صهیونیستی کشیده شده است. درون جامعه اسرائیل، دعوا بین گروه های افراطی و گروه های افراطی‌تر است یعنی هم اکنون چیزی به نام احزاب معتدل در اسرائیل وجود ندارد. وی افزود: مقصود از مشکلات داخلی یعنی اختلافات داخلی از جمله حضور مهاجران از اروپا، روسیه، آفریقا، شهروندان درجه یک، درجه دو و درجه سه است. مشکلات عجیبی داخل خود آنها پدید آمده است؛ البته می گویند این جمهوری اسلامی است که آنجا را تحریک می کند، با این حال مشکلات آنها بزرگ تر از چنین اتهامی است. صهیونیست‌ها جایگاهی برای فلسطینی ها قائل نیستند احمدی مقدم خاطرنشان کرد که در نقشه ای که نتانیاهو به سازمان ملل برد، هیچ اثری از مناطق اشغالی ۱۹۶۷ که قرار شد حکومت خودمختار فلسطینی در آن تشکیل شود، وجود ندارد. کما اینکه امروزه هم با همان روز اول توافق که این مناطق را به آقای عرفات دادند، شاید کمتر از ده درصد از این مناطق باقی مانده است زیرا شهرک سازی را توسعه داده اند و فقط اردوگاه هایی مانند زندان برای فلسطینیان باقی مانده است؛ اگر چه می گویند که ایران مانع صلح اسرائیل و فلسطینی ها است، اما مشکل اصلی این است که آنها اصلاً جایگاهی برای فلسطینی ها قائل نیستند. قدرت مقاومت رو به افزایش است رئیس دانشگاه دفاع ملی یادآور شد: وزیر دفاع سوریه چندی پیش در ایران بود. خبرنگار از او پرسید شما در برابر تهدیدات افراطی ها در اسرائیل چکار می کنید؟ وی پاسخ داد خطر تهدیدات آنها بیش از اینکه متوجه ما باشد، متوجه خود آنها است و این واقعیت دارد. سراشیبی و افولی که اسرائیل با آن مواجه است، با وجود عملیات های گاه و بیگاه ضد مقاومت که البته باید به آنها توجه کرد، همچنان ادامه دارد و قدرت مقاومت رو به افزایش است. این در حالی است که نیروهای خارجی بیست سال قبل به وفور در منطقه و اطراف ما حضور داشتند اما هم اکنون از منطقه از جمله از افغانستان و عراق رفته اند؛ البته جمهوری اسلامی قصد نفوذ و سلطه بر منطقه ای ندارد. ایران با اتکا به دانش داخلی سلاح می سازد سردار احمدی مقدم مهم ترین ویژگی جمهوری اسلامی را خودباوری و خوداتکایی از جمله در صنعت ساخت موشک دانست و گفت: ممکن است برخی از کشورهای منطقه هم سلاح بسازند اما دانش آنها وارداتی است برخلاف ایران که با اتکا به دانش داخلی سلاح می سازد؛ مهم‌ترین عامل پیشران ما همین خودباوری و البته هدایت های رهبری بوده است، ما البته با کشورهای دوست ارتباط علمی داریم اما همه آنها معتقدند که ما از این نظر در سطح خیلی خوبی هستیم و ما در ایران برای دانشجویان آنها دوره برگزار می شود.

۱۰:۲۶ بعدازظهر

روابط خوب ایران و کشورهای منطقه در حوزه های دفاعی و امنیتی وی خاطر نشان کرد: ما همواره با کشورهای منطقه از جمله با سعودی‌ها روابط خوبی در زمینه های امنیتی، مرزی، دریایی و مبارزه با قاچاق داشته ایم، ما همچنین با عمانی ها با اماراتی ها با قطری ها ارتباط خوبی دارم، البته همه اینها تابع تصمیمات سیاسی است. با هند هم مبادلات خوبی داریم و هیئت های متعدد بین هند و ایران رفت و آمد داشته اند و در آینده روابط بهتری خواهیم داشت. ‌‌

نمایش ویدئوی مصاحبه و خبر مربوطه

کلید واژه ها: دفاع عالی دفاع دانشگاه عالی دفاع رئیس دانشگاه عالی دفاع دفاع ملی اشاره جنگ دانشگاه رئیس دانشگاه دانشگاه عالی