برگزاری جلسه جهاد تبیین در دانشگاه عالی دفاع ملی

۲۵ مهر ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۴ کد : ۶۸۱۶ اخبار دانشگاه
برگزاری جلسه جهاد تبیین در دانشگاه عالی دفاع ملی

به گزارش مرکز ارتباطات و روابط بین الملل دانشگاه عالی دفاع ملی؛ جلسه جهاد تبیین با محوریت محیط شناسی راهبردی با حضور سردار احد کریمخانی معاون سیاسی نیروی قدس سپاه پاسداران در سالن همایش های شهید آبشناسان دانشگاه دفاع ملی برگزار گردید.

سردار احد کریمخانی در ابتدای جلسه به بیان خاطراتی از شهید حاج قاسم سلیمانی و تشریح مکتب ایشان پرداخت و اخلاص در عمل را از ویژگی های بارز آن شهید بزرگوار ذکر کرد.

کریمخانی در ادامه سخنان خود به تحولات منطقه و نظم جدید جهانی در کلام مقام معظم رهبری اشاره کرد و اظهار داشت وقتی صحبت از نظم جدید می شود به معنی آن است که چه بلایی بر سر نظام کنونی وارد شده است.

گفتنی است جهاد تبیین اصطلاحی است که به دنبال سخنرانی مقام معظم رهبری در آذر ماه ۱۴۰۰ به کلیدواژه عمومی کشور اضافه شده و در راستای مفاهیم عالی اسلامی به کار گرفته شده است.

کلید واژه ها: کریمخانی شهید رهبری تبیین احد سردار