پایداری مردم مسلمان غزه در برابر حملات رژیم غاصب صهیونیستی

۰۷ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۹ کد : ۶۸۵۰ اخبار دانشگاه
پایداری مردم مسلمان غزه در برابر حملات رژیم غاصب صهیونیستی

به گزارش مرکز ارتباطات و روابط بین الملل دانشگاه عالی دفاع ملی، جلسه جهاد تبیین دانشگاه عالی دفاع ملی با سخنرانی سرتیپ پاسدار ایرج مسجدی سفیر سابق جمهوری اسلامی ایران در کشور عراق و مشاور عالی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سالن اجتماعات شهید آبشناسان این دانشگاه برگزار شد. سردار مسجدی ضمن تبریک هفته بسیج گفت: بسیج یعنی افتخار، یعنی عزت و امنیت سازی برای ایران. بسیج امنیت را برای این سرزمین بزرگ و ایران اسلامی ایجاد کرد و می‌توان گفت امروز بسیج سرنوشت‌ساز است و نمونه آن را در هشت سال دفاع مقدس دیدیم که صحنه جنگ را عوض کرد. ایشان همچنین به بسیج بین‌الملل نیز اشاره نمود و اینکه این نوع از فعالیت بسیج مورد توجه شهید حاج قاسم سلیمانی قرار داشت. مشاور عالی فرمانده نیروی قدس سپاه بیان نمود جنگ فلسطینی‌ها یک جنگ ۷۰ - ۸۰ ساله بوده و به عمر حدود ۴۵ ساله انقلاب اسلامی محدود نمی‌شود لذا مبارزات فلسطینی‌ها با رژیم اشغالگر یک مبارزه تاریخی است و سال‌هاست که ادامه دارد. وی ادامه داد: با وجود شدت زیاد حملات، اما حتی یک نفر از فلسطینیان هم حاضر نشده از غزه خارج شود. سفیر سابق جمهوری اسلامی ایران در کشور عراق در پایان سخنان خود به رابطه بین ایران و عراق نیز اشاره کرد و با توجه به اینکه عراق بیشترین مرز و همجواری را با جمهوری اسلامی ایران دارد اظهار داشت: عراق از ابعاد سیاسی، امنیتی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی برای ما بسیار مهم است و بایستی با شناخت، علمی و کارشناسانه با عراق کار کنیم.

کلید واژه ها: عراق ایران اسلامی ایران جمهوری اسلامی ایران اسلامی جمهوری اسلامی بسیج عالی جمهوری