دیدار رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی با رئیس پلیس فدرال عراق

۰۴ دی ۱۴۰۲ | ۲۱:۰۱ کد : ۶۸۸۷ اخبار دانشگاه
دیدار رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی با رئیس پلیس فدرال عراق

سرتیپ اسماعیل احمدی مقدم رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی در راس هیئتی از مسئولین این دانشگاه صبح روز دوشنبه مورخه ۴ دی ماه ۱۴۰۲ در بازدید از پلیس فدرال عراق ضمن آشنایی با وظایف، توانایی ها و فعالیت های این پلیس، به طور ویژه با نقش این نیرو در مبارزه با داعش و بازگرداندن امنیت به عراق آشنا شدند. در جلسه مشترکی که میان رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی و هیئت همراه با مسئولین و فرمانده پلیس اتحادیه عراق سرلشکر صالح ناصر العامری تشکیل گردیده، طرفین به زمینه های همکاری متقابل پرداخته و در نهایت هیئت دانشگاه عالی دفاع ملی ج.ا.ایران با احترام در جایگاه مقام شهدا از موزه پلیس عراق نیز بازدید نمودند.

کلید واژه ها: عراق دانشگاه دانشگاه عالی دانشگاه عالی دفاع دانشگاه عالی دفاع ملی پلیس عالی عالی دفاع عالی دفاع ملی دفاع

( ۱ )