دکتر محمدحسین صفارهرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در جمع دانش آموختگان دانشگاه عالی دفاع ملی

۱۳ دی ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۱ کد : ۶۹۱۹ اخبار دانشگاه
دکتر محمدحسین صفارهرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام  در جمع دانش آموختگان دانشگاه عالی دفاع ملی

به گزارش مرکز ارتباطات و روابط بین الملل، شامگاه سه شنبه مورخه ۱۲ دی ماه ۱۴۰۲ دکتر محمدحسین صفارهرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در دانشگاه عالی دفاع ملی حضور یافته و در جمع دانش آموختگان به ایراد سخنرانی در خصوص حضور و رأی مردم در مورد انتخابات آینده پرداخت.

دکتر صفارهرندی در مورد مردم سالاری دینی در نگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی اظهار داشت: حضور و رأی مردم در مردم سالاری دینی در نگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی، نه فقط از جنبه مقبولیت نظام، بلکه از نظر مشروعیت آن امری ضروری است و علاوه بر آن، به صحت انتخابات تأکید داشته و خود را ضامن رأی مردم می دانند. وی ادامه داد: حضرت آقا همواره با نگاه مشارکت پایین و نتیجه مطمئن در انتخابات مخالفت نموده و با مشارکت بالای مردم همراه بوده‌اند. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه سخنرانی خود به دیگر فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص انتخابات اشاره نموده و اظهار داشت: ایشان شورای نگهبان و دیگر مراجع مسئول را به دقت در رعایت حقوق نامزدها در مراحل تایید صلاحیت توصیه فرمودند اما متاسفانه در سال ۸۸ با فتنه گری بعضی جریان‌های سیاسی و موج سواری دشمنان خارجی، یکی از پرحضورترین انتخابات کشور به جای انسجام و وحدت ملی، به بستری برای شکاف و بحران‌های داخلی تبدیل گردید. دکتر صفارهرندی ادامه داد: طبعاً رقابت انتخاباتی باید در چارچوب نظام و قانون اساسی و دفاع از قدرت و استقلال جمهوری اسلامی باشد و کسانی که خارج از این چارچوب قرار می گیرند و به قانون اساسی که بر اساس آن نامزد شده اند ملزم نیستند نمی توانند در دایره منتخبان ملت قرار گیرند. دکتر هرندی همچنین افزود: مجلس با نشاط مجلسی نیست که ساکت و بی دردسر باشد و همه از یک سلیقه سیاسی باشند بلکه وجود افکار و سلایق مختلف موجب شکوفایی و اجتماعی سیاسی کشور خواهد شد. وی ادامه داد: حضور در انتخابات ضامن امنیت ملی و کاهش فشار و یأس دشمنان خواهد بود و حس قوی موجب کارآمدی کشور و برون رفت از چالش ها و مشکلات موجود خواهد شد. پس از ایشان، سرتیپ پاسدار دکتر اسماعیل احمدی مقدم رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی با تبریک زادروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و نکوداشت مقام زن و همچنین گرامیداشت یاد و خاطره شهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهمدی المهندس و نیز سردار شهید سید رضی موسوی، اهمیت برگزاری مراسم دانش آموختگان را ضروری دانسته و اظهار داشتند که این دیدارها و همدیگر را دیدن و فراموش نشدن، موضوعیت دارد. رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی با اشاره به پیشرفت های ساختاری و زیرساختی انجام شده در دانشگاه اظهار داشت که ما در مرحله رشد هستیم و هنوز به بلوغ کامل نرسیده ایم اما این رشد از یک مرحله ای به بعد سرعت بیشتری یافته است و امروز در نقطه ای قرار داریم که ۱۱۲۰ دانشجو در دوره های مختلف دفاع ملی، حکمرانی، دوره های نظری دکترا، و تدوین رساله در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند. دکتر احمدی مقدم با اشاره به ظرفیت های اختصاص داده شده به کشورهای دوست و همسو با ج.ا.ایران برای اعزام دانشجو به این دانشگاه اظهار داشت: در سفرهای اخیری که به برخی کشورهای همسابه داشته ایم، علاقمندی وافری را در مسئولین عالیرتبه این کشورها برای اعزام دانشجو و تکمیل ظرفیت های اختصاص داده شده به آنها مشاهده کرده ایم تا جایی که خود را متعهد کرده اند تا این ظرفیت را برای سال آینده تحصیلی به طور کامل تکمیل نمایند. وی همچنین اضافه نمود: تفاوت سطح آموزش دانشجویان خارجی در این دانشگاه با دیگر کشورهای منطقه و جهان تا جایی است که به زعم مقامات عالیرتبه نظامی کشورهایی که دانشجو به این دانشگاه اعزام کرده اند، دانشگاه عالی دفاع ملی جمهوری اسلامی ایران سرآمد تمام دیگر کشورهای منطقه و جهان است و این کیفیت، حاصل بیش از ۳۰ سال زحمت طاقت فرسایی است که برای آن کشیده شده است. این مراسم با سخنرانی سه نفر از دانش آموختگان دانشکده های دفاع، امنیت و مدیریت راهبردی این دانشگاه و همچنین ارائه دانشنامه به فرزند سردار شهید دکتر سید محمد حجازی جانشین سابق نیروی قدس سپاه و همچنین مرحوم سرهنگ دکتر حبیب الله خواجه نصیر که از دانش آموختگان این دانشگاه بودند به پایان رسید.

کلید واژه ها: دانشگاه دانشگاه عالی دانشگاه عالی دفاع ملی دانشگاه عالی دفاع دکتر دفاع عالی دفاع دفاع ملی ملی عالی دفاع ملی